PRIMERA DIVISIÓ
Esports Futbol 24/04/2011

El Mallorca i el Getafe s'enfrontaran avui, en un partit clau per la permanència (17.00)

El Mallorca vol assegurar-se pràcticament la plaça de Primera Divisió de la temporada vinent, mentre que el Getafe necessita seguir la bona línia

Redacció
1 min
Jonathan de Guzmán celebra el seu gol davant el Saragossa.

BarcelonaEl Mallorca i el Getafe s'enfrontaran demà, diumenge, (17.00 hores, Iberostar Estadi) en un partit on els punts en joc són determinants per a ambdós equips en el seu objectiu d'assegurar la permanència.

L'equip balear no guanya al seu camp des del passat 20 de març, quan va derrotar 1-0 al Reial Saragossa, i la directiva i l'equip han demanat el suport dels aficionats perquè omplin les grades oferint als socis 3.000 entrades des de 3 euros. El Mallorca segellarà, pràcticament, la permanència si guanya el Getafe, ja que suma 39 punts, però la plantilla ha avisat que no serà fàcil vèncer al conjunt de Míchel. El tècnic Michael Laudrup recupera per al xoc davant els 'blaus' al migcampista Jonathan de Guzmán i l'extrem Michael Pereira, que no van jugar per lesió contra el Màlaga.

El tècnic danès també considera fonamental amarrar els tres punts davant el Getafe per afrontar amb moltíssima més tranquil.litat els pròxims partits.

Per la seva banda, Míchel, tècnic del Getafe ha dit avui a Efe que els seus jugadors "només pensen en futbol i en el partit de demà", deixant de banda així tota l'atmosfera que envolta la venda del club a un grup empresarial de Dubai. El president del club, Àngel Torres, es va reunir ahir al matí amb la plantilla i amb el cos tècnic per comunicar el contingut de les reunions que ha mantingut en les últimes hores a Dubai. Míchel, en teoria, repetirà pràcticament el mateix equip de la passada jornada. Torna Boateng, això sí, a l'onze inicial després de complir la seva sanció.

stats