PRIMERA DIVISIÓ
Esports Futbol 23/01/2011

Benzema es reivindica i dóna la victòria al Reial Madrid, davant un Mallorca molt valent (1-0)

Mourinho ha decidit, finalment, fer jugar Benzema a l'onze inicial i el francès ha marcat el primer gol del Reial Madrid, amb un xut col·locat des de la frontal de l'àrea

Adrià Soldevila
Fernando Navarro i Benzema.

BarcelonaDesprés d'una primera part equilibrada, amb atacs esporàdics del Madrid i el Mallorca i amb poques arribades a porteria, el resultat al descans és d'empat a zero. La pilota ronda molt el mig del camp, amb una possessió aproximada del 50% per equip. En el minut 13, Nsue encara absolutament sol la porteria, amb Marcelo corrent al trot, i el seu xut s'estavella al pal dret de la porteria de Casillas, qui esbronca al brasiler al finalitzar la jugada. El Reial Madrid ha trobat a faltar l'internacional Xabi Alonso, amb moltes pèrdues al centre del camp per part de Gago i Granero, que no acaben d'entendre's. Granero puja a l'atac i queda un espai buit al mig del camp, que Gago sol no pot tapar. L'últim quart d'hora de la primera part ha estat amb domini del Madrid i moltes més arribades a l'àrea, però pocs remats a porteria. El Mallorca necessita tenir més la pilota, ja que no ha aconseguit trenar cap jugada d'atac en els últims 20 minuts.

A l'inici de la segona part, Xabi Alonso ha substituït Gago, per pal·liar els problemes en el control del centre del camp del Reial Madrid. També ha entrat Özil, substituint a un Kaká desconegut. En el minut 60 els atacs del Madrid han donat el seu fruit, i en una jugada de Cristiano, Benzema ha amagat dins l'àrea i ha xutat ras i col·locat, sense que Aouate hagi pogut intervenir amb èxit. A partir del gol, el Reial Madrid ha seguit atacant i buscant el segon, però sense èxit, mentre que el Mallorca intentava l'empat a base de contraatacs.

Al final, l'1 a 0 ha estat el resultat definitiu, amb un Benzema content per haver-se reivindicat davant la seva afició, el seu entrenador i els seus companys.

Reial Madrid: Casillas; Arbeloa, Ramos, Carvalho, Marcelo; Gago (Xabi Alonso, 45'), Granero, Ronaldo, Di María, Kaká (Özil, 45'); Benzema

Reial Mallorca: Aouate; Ratinho, Nunes, Ramis, Kevin; Joao Victor, Tejera; Nsue, Chori, Pereira; Webó.