PRIMERA DIVISIÓ
Esports Futbol 20/03/2011

El València ha de guarir la ferida de Saragossa davant d'un rival que busca l'Europa League (21.00)

Els d'Emery reben el Sevilla amb l'obligació de recuperar-se anímicament després de ser eliminats de la Lliga de Campions i golejats a Saragossa

Redacció
1 min
Soldado celebra el gol davant l'Almeria.

BarcelonaEl conjunt valencià és conscient que no pot cometre més errors com a local si vol mantenir aquesta tercera plaça que actualment ocupa i que és el principal objectiu marcat pel club per aquesta temporada. El tècnic Unai Emery no podrà comptar per aquest partit amb els migcampistes David Albelda i Maduro, tots dos lesionats, ni amb el sancionat Marius Stankevicius, mentre que per decisió tècnica s'ha deixat fora de la llista a Miguel, al 'Chori' Domínguez i Moyà. Per contra, finalment han entrat a la convocatòria el capità David Navarro i el davanter Aritz Aduriz, que han patit lleugeres molèsties musculars al llarg de la setmana.

L'equip sevillista ofereix en les últimes jornades millors sensacions que bons resultats, però el club i la plantilla encara confien en les matemàtiques, que diuen que, a falta de deu jornades, es pot aconseguir, almenys, el quart lloc en la classificació, actualment ocupat pel Vila-real, a dotze punts de la formació andalusa. L'entrenador sevillista, Gregorio Manzano, compta per a aquest partit amb dues baixes significatives, la dels laterals que van jugar el passat diumenge davant del FC Barcelona, l'uruguaià Martín Cáceres i Fernando Navarro, ja que tots dos van veure targetes grogues i han de complir un partit de sanció.

stats