PRIMERA DIVISIÓ
Esports Futbol 20/02/2011

El Vila-real, a recuperar el terreny perdut davant el cuer de la Primera Divisió, el Màlaga

Els de Juan Carlos Garrido necessiten sumar els tres punts per seguir lluitant per les posicions d'accés directe a la Lliga de Campions, tancades pel València

Redacció
2 min

BarcelonaEl Vila-real afronta el partit contra el cuer Màlaga al Madrigal, com una autèntica final, ja que els castellonencs acumulen ja dues jornades perdudes de manera consecutiva, després de perdre amb dos equips de la zona baixa com el Llevant i el Deportivo de la Corunya. Dues derrotes que li han fet perdre la tercera plaça del campionat i que han suposat la pitjor ratxa a la Lliga d'aquesta temporada, a més de quedar-se per primera vegada sense veure porta en dos partits consecutius, que serien tres si es comptabilitza el de dijous passat a Nàpols, corresponent a la Lliga Europa.

L'equip de Juan Carlos Garrido és conscient que una altra derrota començaria a posar en dificultats fins i tot la lluita per la quarta plaça. El Vila-real arriba amb la moral més alta després d'haver aconseguit un empat a zero gols, en la competició europea davant del Nàpols. Un resultat que ha suposat una injecció de moral, per a un equip que necessitava aturar la dinàmica de resultats negatius. La mala notícia de la setmana per al Vila-real és, sens dubte, la nova lesió del centrecampista Marcos Senna. El jugador va recaure de la seva lesió muscular després de només haver jugat un partit complet, després de gairebé dos mesos de baixa. Una lesió que torna a complicar les coses al tècnic a la parcel·la del centre del camp i fet que, per lògica, suposaria el retorn a l'equip de l'aragonès Rubén Gràcia "Cani", que va ser suplent en l'última jornada europea.

Mentrestant, el Màlaga, que afrontarà el xoc amb múltiples baixes, la més significativa la del davanter brasiler Julio Baptista, buscarà sorprendre el Vila-real al Madrigal, en el nou retorn del tècnic Manuel Pellegrini a l'estadi castellonenc. L'equip malagueny, amb tan sols dinou punts, està a quatre de la permanència, de manera que no pot cometre més errors si vol continuar a la màxima categoria, encara que el rival no és el més adequat per iniciar la remuntada, ja que es troba quart a la classificació i disposa d'una gran plantilla. A més, el Màlaga compta amb només tretze jugadors professionals per afrontar el partit per les lesions, l'última i més destacada la de Baptista, que haurà de ser operat del trencament del menisc del genoll dret. A Baptista, s'hi uneixen baixes destacades com la del porter Sergio Asenjo, la del defensa Jesús Gámez o la del migcampista portuguès Sergio Paulo Barbosa Duda, encara que Pellegrini recupera per l'enfrontament contra el Vila-real el centrecampista Antonio Galdeano Apoño, que va complir tres partits de sanció . Amb aquestes absències i el dubte del porter Francesc Arnau, amb problemes físics, el recent fitxatge, el porter argentí Willy Caballero podrà debutar, mentre que tornaran a l'onze inicial tant Apoño com el davanter uruguaià Sebastián Fernández.

stats