PRIMERA DIVISIÓ
Esports Futbol 15/05/2011

El Vila-real tanca la seva lliga a casa rebent el Reial Madrid, en un partit amb pocs al·licients (21.00)

L'atracció principal del partit d'avui serà veure si Cristiano Ronaldo incrementa la seva ratxa golejadora, en la qual el perjudicat seria l'argentí del Barça, Leo Messi

Redacció
2 min
El Madrid, a mig gas, ja no regala res més

BarcelonaUn duel que sempre assegura espectacle, aquesta ocasió no tindrà l'emoció de la importància del resultat. El Vila-real, amb el seu objectiu de tornar a Lliga de Campions, i Reial Madrid, que ja va perdre la Lliga de forma matemàtica, mesuren forces en un partit en què l'atenció se centra en Cristiano Ronaldo.

El Vila-real té una remota possibilitat d'aconseguir la tercera posició que ocupa el València, encara que el que podria haver estat un partit clau ha passat a ser un xoc intranscendent.

La plantilla vol acomiadar-se de la seva afició amb un bon resultat davant un rival de l'altura del Reial Madrid i en plenes festes patronals a la ciutat i vol agrair al seu públic l'excel·lent comportament en el partit de semifinal de Lliga Europa davant el Porto, en què, malgrat el triomf, no va poder remuntar i es va quedar a portes de la final. El tècnic Juan Carlos Garrido afronta el xoc sense baixes destacables, ja que tots els jugadors habituals estan en condicions de jugar, encara que Wakaso no ho farà, ja que estarà amb el filial dilluns davant l'Elx. Atesa la motivació per tancar la temporada amb un bon paper, s'espera un onze de gala per aquesta trobada.

Veure Cristiano Ronaldo en el seu esprint final és una altra de les raons per que l'estadi s'ompli tal com passarà, ja que les localitats estan a prop d'estar totalment venudes. Després d'aconseguir la estratosfèrica xifra de 50 gols en tota la temporada, el portuguès s'ha assentat com a màxim golejador del campionat de Lliga amb 37 punts i una fam insaciable de continuar marcant fins al final. Li resten dos partits, Vila-real i Almeria, i està a un gol de la històrica xifra que va marcar a la Lliga espanyola el mexicà Hugo Sánchez. El portuguès lluitarà fins al final per inscriure el seu nom en un nou rècord. No rebrà descans ni vacances anticipades com els argentins Di Maria, Higuaín i Garay que afronten el seu últim partit per la Copa Amèrica.

José Mourinho recupera els capitans Iker Casillas i Sergio Ramos i pensa presentar un equip de titulars per prolongar l'espectacle que ha donat en els seus últims partits lluny del Santiago Bernabéu. La visita a Vila-real tanca els partits a domicili d'una temporada, en què curiosament se li ha escapat la Lliga en punxades davant rivals d'una altra Lliga: el Mallorca, l'Osasuna, l'Almeria o el Llevant.

stats