Premier League
Esports Futbol 11/01/2011

Ryan Babel, expedientat per criticar l'àrbitre al Twitter

El davanter del Liverpool va publicar un muntatge fotogràfic en què vestia l'àrbitre del partit, Howard Webb, amb la samarreta del Manchester United després de la derrota dels seus (1-0) en el partit de Copa FA

Ryan Babel, davanter del Liverpool.

BarcelonaLa polèmica va traslladar-se del camp de futbol a les xarxes socials i per primer cop en la història de la Federació Anglesa de Futbol, un jugador ha estat expedientat per criticar l'àrbitre a través del seu twitter personal. El futbolista va publicar un fotomuntatge de Howard Webb vestit amb la samarreta del Manchester United, històric rival dels reds i que els va eliminar de la Copa FA.

Al primer minut del partit, l'àrbitre va xiular un discutit penal a favor del Manchester. Daniel Agger va cometre falta dins l'àrea sobre el búlgar Dimitar Berbatov, i Ryan Giggs va marcar el gol que acabaria donant la victòria als red devils. A Liverpool tampoc va agradar l'expulsió del capità Steven Gerrard al minut 32 per una dura entrada sobre Michael Carrick.

Això va motivar que Babel publiqués un irònic comentari en un tuit: "I diuen que és un dels millors àrbitres? Deu ser una broma".

La FA va advertir el jugador, que va demanar disculpes posteriorment. Tot i així, podria ser inhabilitat. La falta de jurisprudència en casos de càstigs per crítiques a través d'internet, fa difícil la predicció sobre l'actuació de la federació.