PROMOCIÓ ASCENS 2a A
Esports Futbol 20/05/2012

El Badalona domina, però acaba empatant amb el Tenerife (1-1)

En el partit d'anada de la primera eliminatòria de la fase d'ascens de Segona A, els de Manolo Màrquez han empatat després de perdonar moltes oportunitats

Ara
1 min

BadalonaEl Badalona ha aconseguit un empat en el partit d'anada de la primera semifinal de les eliminatòries d'ascens a Segona Divisió A. Els de Manolo Màrquez han dominat durant pràcticament tot el partit, però han perdonat massa ocasions i el Tenerife se n'ha aprofitat.

Els escapulats s'han avançat en el marcador al Camp del Centenari en el primer minut de la segona part, gràcies a un gol de Goikoetxea (min 46). Amb el gol, el Badalona s'ha abocat a l'atac i ha gaudit de moltes ocasions per ampliar distàncies en el marcador. Fins i tot, Serramitja ha estavellat una pilota al travesser (min 59).

Però en els instants finals, el Tenerife ha aconseguit el gol de l'empat gràcies a una diana de Zazo, que ha enfonsat el Badalona. En el temps afegit, l'àrbitre ha expulsat amb vermella directa el migcampista dels escapulats Xavi Muñoz (min 91), que no podrà jugar el partit de tornada. Aquest matx es disputarà el proper diumenge, a les 18.30 hores (hora catalana).

stats