Futbol Català
Esports Futbol 09/12/2010

Cinc futbolistes de l'Espanyol B acaben a l'hospital després del partit a Balaguer

El conjunt blan-i-blau va finalitzar el partit amb deu efectius perquè els jugadors anaven caient i ja havia realitzat tots els canvis

Redacció
1 min
Manuel Molina, en una imatge d'arxiu

BalaguerEn tot partit de futbol pot haver-hi jugadors lesionats i fins i tot algun pot acabar ingressat. El que ja no és normal és que en un mateix partit cinc futbolistes del mateix equip necessitin passar per l'hospital. Això va passar ahir al partit Balaguer - Espanyol B (que va finalitzar 3-1 pels locals). Els jugadors afectats són els espanyolistes Molina, Joselu, Sielva, Éric i Dinu.

Molina es va retirar del terreny de joc amb un trencament de l'envà nasal. Joselu, amb un traumatisme craneal, no va poder completar el partit. Per la seva banda, Sielva pateix una contusió abdominal. Els altres dos afectats són Éric, amb un fort cop al maluc i Dinu, amb una lesió genital. El filial espanyolista, mitjançant el seu lloc web, ha carregat durament contra el joc del Balaguer i ha criticat la permissivitat del col·legiat Ángel Casas López de Arce, de la delegació de Tarragona.

Molina, Sielva, Éric i Dinu van fer el camí de retorn i van ser ingressats a la clínica Quiron, situada a la Ronda de Dalt de Barcelona. Joselu, per la seva banda, va ser traslladat a Lleida.

stats