Futbol Català
Esports Futbol 04/07/2011

La Federació Espanyola no admet la documentació presentada pel Lleida i aquest començarà de zero

La presidenta del club, Anabel Junyent, ha decidit presentar un recurs judicial a aquesta decisió per tal que el Lleida 1939 pugui jugar la temporada vinent a 2a B

Redacció
1 min

BarcelonaEl nou club de la Terra Ferma, el Lleida 1939, inscrit en el Registre Mercantil per l'adjudicatària provisional de la seva presidència, Anabel Junyent, no ha sigut acceptat per la RFEF (Reial Federació Espanyola de Futbol). El motiu que exposen els responsables federatius és que l'entitat, com que és de nova creació, no té dret a ocupar la plaça. Per aquest motiu, tot sembla indicar que el Lleida jugarà a Quarta Catalana la propera temporada, 2011/2012 -ha de començar de zero com a nou club esportiu i per això s'estrenaria al darrer esglaó-. Anabel Junyent, la presidenta del club del Segrià, ha decidit que presentarà un recurs a la decisió.

L'organisme segueix pensant en clubs del grup català que han jugat la promoció o s'han quedat a les portes per ocupar aquesta plaça i poder quadrar l'ordre de grups a la divisió de bronze. La Muntanyesa –que ha descartat la seva presència a Segona B per l'elevat cost econòmic de fer-ho– i la Pobla de Mafumet –que no està tampoc interessada a pagar per pujar– deixarien pas a l'opció més viable: l'Espanyol B.

Anabel Junyent ha explicat que "a Federació pretén que comencem de zero, però estem convencuts que el jutge instarà a la Federació a acceptar-nos en aquesta plaça de 2a B". En declaracions a OnaFM, la presidenta ha també ha aclarit que en el cas de no acceptar-se la seva petició, "tot es tiraria enrere i no hi hauria subhasta ni res", aclarint que tiraria enrere el seu projecte al capdavant del club. Sigui com sigui, Junyent espera que el cas "es resolgui aquest dimarts", ja que aquesta setmana s'han de sortejar els calendaris.

stats