FUTBOL CATALÀ
Esports Futbol 29/12/2010

Casals: “Em sento traït i decebut”

El president de la FCF, Jordi Casals, diu que el que ha passat és "un cop baix" i que sabia que el vicepresident Andreu Subies "feia temps que preparava alguna cosa"

Nuria García
2 min
Jordi Casals, a la llotja durant el Catalunya-Hondures

BarcelonaEl president de la Federació Catalana de Futbol, Jordi Casals, ha comparegut en roda de premsa després de conèixer que 15 dels 27 directius de la junta directiva que ell encapçala han presentat aquest matí la seva dimissió. "Ha estat una sorpresa quan he arribat a la seu de la Federació i hi havia 15 dimissions, entre les que hi havia el vicepresident primer, Andreu Subies, i un altre vicepresident, Josep Llaó", ha dit Casals, que ha assegurat que cap dels 15 dimissionaris s'havia adreça a ell per dir-li quines eren les seves intencions. "Tots aquests senyors van estar a la llotja ahir veient el Catalunya-Hondures, però ningú em va dir res. Sí que quan va acabar el partit algun company de junta em va dir que corria el rumor que algú podia dimitir, però ells no em van dir res", ha apuntat.

Casals, que ha afirmat sentir-se "traït i decebut" per alguns directius, ha destacat quines són les dimissions que més l'han sorprès: "Josep Llaó per primera vegada era vicepresident, representant el col·lectiu arbitral. No crec que pugui dormir tranquil amb la decisió que ha pres. A més, Jordi Mestres, directiu del Barça, també ha signat aquest document de dimissió, quan tots sabeu que el Barça fa tres mesos que està a la junta i aquest càrrec –tant ell com el de l'Espanyol– és per decisió del president de la FCF i de la seva junta. No vull involucrar el Barça i espero que el club no hi estigui involucrat, però en Jordi Mestres m'hauria d'haver trucar per dir-me que tenia aquesta idea", ha afirmat Casals, que ha avançat que es presentarà a les properes eleccions.

"Jo sóc una persona de consens. Sents com un cop baix després d'un programa que tots vam consensuar", ha comentat, abans d'apuntar el vicepresident primer, Andreu Subies, com un dels instigadors: "Feia temps que l'Andreu Subies, que procedeix de la junta anterior, estava planificant alguna cosa. Ell el que vol és ser president. Em sembla molt bé, és molt lògic", i ha afegit: "Ara m'explico coses que van passar en juntes anteriors. No vam poder fer neteja de tot, quedava aquest senyor. Realment, la decepció és molt forta".

Els directius que han dimitit han afirmat en un comunicat que estan en desacord amb la gestió d'alguns companys de la junta directiva i que han perdut la confiança. Casals els ha contestat: "Evidentment, hem fet coses que no estan ben fetes, però qui fa coses, s'equivoca. La crítica s'ha de fer dins de la Federació i no influïts per persones externes a la Federació", mentre ha afegit: "Podria ser que aquests directius hagin rebut influències de fora. Ara ens assabentarem de moltes coses, però segur que hi ha molts clubs al darrere. Hi ha exdirectius de la Federació que no han assimilat haver perdut unes eleccions democràtiques i que segur que estan al darrere de tot això", ha assegurat.

Per a Casals, el màxim perjudicat per tot aquest enrenou no és ell, sinó "el futbol català i la imatge que s'està donant de la Federació".

stats