FUTBOL CATALÀ
Esports Futbol 29/12/2010

15 directius presenten la dimissió i forcen eleccions a la Federació Catalana de Futbol

Quinze directius de la Federació Catalana de Futbol (FCF) han dimitit. L'organisme queda en mans d'una junta gestora, que programarà noves eleccions en 3 mesos

Redacció
2 min
Casals, al plató d'Ara TV

BarcelonaQuinze directius de la Federació Catalana de Futbol han presentat aquest matí la dimissió a la seu del carrer Sicília de Barcelona, com acaba de confirmar a l'agència EFE una font de l'organisme, per estar en desacord amb la gestió de l'actual president, Jordi Casals.

Amb aquesta acció majoritària en el si de la Catalana, l'organisme queda en mans d'una junta gestora, l'única funció de la qual serà programar noves eleccions en un termini de tres mesos, ja que Casals haurà de cessar en les seves funcions. Serà el mateix Casals qui liderarà aquesta gestora des d'ara i fins que hagi de dimitir per presentar-se a les eleccions.

Casals, elegit fa gairebé dos anys al front de la Catalana, tenia previst impulsar una crisi de govern en la pròxima junta, en la qual alguns dels seus directius anaven a perdre el càrrec, encara que davant la dimissió massiva, finament una junta gestora es farà càrrec de la federació fins a la celebració d'eleccions en un termini màxim de tres mesos.

Els quinze directius són els següents: Andreu Subies, Dani Vives, Josep Llaó, Joaquim del Pino, Juan Carlos Hueto, Josep Vives, Raül Sus, Jesús Graupera, Miquel Àngel Esquerré, Joaquim Sala, Jordi Terés, Àngel Ruiz, Jordi Mestre, José Miguel Calle i Francisco Javier Sáez López.

Tots ells han enviat un comunicat a la FCF aquest matí explicant els motius de la seva marxa: "Hem perdut la confiança en alguns dels companys de la junta directiva, els quals han dut a terme una política de fets consumats, adoptant decisions de forma unilateral i, tot sovint, d'esquena als òrgans de govern i representació federatius. En conseqüència, atès que no ens ha estat possible reconduir la situació, ens veiem obligats a dimitir dels nostres càrrecs directius, per coherència amb els nostres valors i per fidelitat als compromisos que al seu dia vam adquirir amb els clubs catalans", han afirmat.

stats