Futbol Català
Esports Futbol 06/12/2010

La Grama no aixeca cap

L'Ontinyent, rival directe, agafa aire a la classificació

Santa Coloma de GramenetLes coses a la Gramenet no rutllen. Als problemes directius i de coordinació se suma el primer equip, que fa vuit setmanes que no aconsegueix la victòria i no surt de les places de descens a Tercera. El joc que es va veure sobre la gespa artificial de Can Peixauet va ser força pobre. L'Ontinyent, equip que patia també una ratxa negativa, va saber convertir-se en el menys dolent per endur-se el botí dels punts.

La primera part va acabar sense gols, però a la represa, Gonzalo, a la sortida d'un córner, va obrir la llauna al minut 53. L'equip de Ramon Moya no va saber reaccionar a aquest gol i gairebé no va xutar a porteria per buscar l'empat. L'Ontinyent, que podria haver golejat, no va marcar el de la sentència fins entrats al temps afegit. Javi Vicente va acabar de certificar amb el 0-2 el mal moment del conjunt català.