Futbol Català
Esports Futbol 13/12/2010

Heredia salva un punt pel Santboià

Els locals empaten (2-2) amb el filial del Mallorca

Sant Boi de LlobregatEl Santboià va sumar el seu tercer empat de la temporada en un partit que semblava mig perdut al descans contra un rival més que directe que també ocupa posició marcada en vermell. L'equip local, que ocupa la penúltima posició del grup tercer de Segona B, va aguantar el Mallorca B fins al tram final del primer temps, on un doblet de Daniel Bardolet als minuts 43 i 44, consecutivament, va col·locar el 0-2 a l'electrònic.

Al segon temps, l'equip de Quim Ayats va buscar retallar distàncies i ho va aconseguir al minut 68 mitjançant Blas. Aquest gol va donar aire al conjunt vermell, que va intentar l'empat fins al final. El petit premi pel Santboià va arribar a seixanta segons pel final, evitant la derrota amb un gol d'Heredia.