Futbol català
Esports Futbol 13/01/2013

L'Espanyol B no passa de l'empat a casa i es manté en la zona conflictiva

El Reus Deportiu supera el Prat, i a banda, victòries del Nàstic i del Sant Andreu, empat de l'Hospitalet i derrotes del Llagostera i Badalona en la 22a jornada del grup tercer de la Segona Divisió B. El Lleida Esportiu, al grup 2, ha empatat

Ara
3 min
Imatge de l'Espanyol B - Vila-real B RCDESPANYOL.COM

BarcelonaLlagostera 0 – 1 Llevant B

En un dels partits avançats al dissabte, el Llagostera va ser molt superior al filial granota però va acabar caient per un gol d'Ortuño quan faltaven cinc minuts, en l'única ocasió clara del partit. Els gironins van tenir la pilota i van generar perill, especialment a la segona meitat, però no van trobar el camí del gol contra un Llevant B que es manté en posició de 'play-off'

Huracán València 1 – 1 L'Hospitalet

L'Hospi va arrencar un punt de la seva visita a Manises malgrat jugar els últims 30 minuts amb un home menys. En un enfrontament entre dos rivals directes per al 'play-off', els locals es van avançar a les acaballes del primer temps amb un gol de Capdevila. Isma Moyano va veure la vermella al minut 60, i Osado va empatar a falta de vuit minuts. De fet, els visitants van tenir ocasions per acabar guanyant, però el porter Paco va mostrar-se intractable sota els pals.

St. Andreu 2 – 0 Ieclà

Victòria còmode dels andreuencs contra el cuer del grup, i que ha hagut de jugar tota la segona meitat amb un home menys per l'expulsió de Ruben. Josu, a la primera meitat, ha avançat un Sant Andreu que s'ha permès el luxe d'errar una pena màxima. Tanmateix, Edgar s'ha rescabalat d'aquesta acció marcant el 2 a 0 definitiu a falta de 10 minuts.

València Mestalla 1 – Nàstic 3

Els tarragonins han aconseguit aquest diumenge la segona victòria de la temporada fora del Nou Estadi, en un partit seriós i solvent contra un rival de la zona baixa de la classificació. Fran Vélez, al quart d'hora ha avançat els visitants, i Marcos –a l'inici del segon temps– ha marcat el segon. Els locals han retallat distàncies amb un autogol del propi Vélez (57'), però Perera ha confirmat la victòria grana a falta de quinze minuts.

Espanyol B 1 – 1 Vila-real B

L'Espanyol B no va pogut aconseguir el seu objectiu i s'ha hagut de conformar amb un empat davant el Vila-real B en un partit amb alternatives i en el qual els dos equips van tenir les seves opcions. L'equip de Raúl Longhi ha aconseguit avançar-se en el marcador gràcies a un gol de Moha als deu minuts de la represa, però els de Lluís Planagumà han empatat als pocs minuts en aprofitar una distracció defensiva.

Reus Deportiu 2 – 0 Prat

Victòria dels reusencs en un duel directe a la zona mitja-alta de la taula. Els del Baix Llobregat han començat més forts, però s'han anat desinflant a mesura que passaven els minuts. Tot el contrari del Reus, que ha aconseguit imposar la seva llei. El triomf local s'ha consumat al segon temps, després que al final de la primera meitat el Reus fallés un penal –Toni ha aturat el llançament de Masqué–. Però els del Baix Camp no han fallat a la represa. Edu Vivies ha rematat dins l'àrea al minut 68, i Xavi Marquès, de falta i amb la col·laboració del porter, ha sentenciat (83').

Alcoià 2 – 0 Badalona

Els badalonins no han tingut cap opció en la seva visita a Alcoi, i han acabat cedint contra un equip que va llançat a la zona alta. La fortuna tampoc ha acompanyat els escapolats, ja que el primer gol (50') se l'ha fet Javi Moreno en pròpia porteria. L'actuació del porter visitant ha estat remarcable, però insuficient, i Javi Selvas, a falta de 10 minuts, ha sentenciat pels locals.

(Grup 2) Peña Sport – Lleida Esportiu

L'equip de la Terra Ferma ha estrenat la segona volta amb un empat que li permet mantenir-se a la zona mitja-alta de la classificació, prop dels llocs de 'play-off'. El Lleida Esportiu s'ha avançat al marcador a la primera meitat amb una diana de Jaime Mata. Els de Toni Seligart han pogut dominat i han pogut marcar el segon, però el xut de Mata ha tocat al travesser. Els locals, en canvi, no han perdonat i han marcat en l'única ocasió clara. Ha estat un partit amb polèmica i tres expulsions, de les quals, dues pels lleidatans: Biel Medina i Barreda han anat a la dutxa abans d'hora.

stats