PROMOCIÓ ASCENS 2a A
Esports Futbol 25/05/2013

L'Hospi aspira a donar el primer pas cap a Segona Divisió al camp del Tenerife

Els riberencs visiten aquest diumenge (13 hores, TV Canaria) l'Heliodoro Rodríguez López amb la intenció de treure un bon resultat per afrontar amb opcions la tornada a la Feixa Llarga

Ara
1 min

L'Hospitalet de LlobregatL'Hospitalet comença el camí de l'ascens a Segona Divisió A aquest diumenge (13 hores, TV Canaria) contra el Tenerife, en l'anada de la fase d'ascens a la divisió de plata del futbol estatal. Els riberencs, acompanyats d'una cinquantena d'aficionats, jugaran a l'Heliodoro Rogríguez López contra un equip que, després de dos descensos consecutius, buscarà per segon curs consecutiu el retorn al futbol professional.

L'Hospitalet ha viatjat aquest dissabte a Tenerife conscients que no serà fàcil eliminar un conjunt que té com a objectiu l'ascens. Tot i això, després que l'equip es proclamés campió del grup 3 de Segona Divisió B, la plantilla i el cos tècnic ha demostrat que té arguments de sobres per plantar cara.

Viale és la gran preocupació del tècnic dels riberencs, Miguel Álvarez. L'entrenador espera comptar amb l'experimentat central, però les molèsties que arrossega el fan ser dubte fins a última hora. Si no arribés en condicions, l'Hospitalet podria tenir la necessitat de reconvertir un migcampista com Pedraza per cobrir la seva baixa.

Els que segur que no podran jugar a l'Heliodoro Rodríguez López són Julio Rico i Aday Benítez. Aday, titular fins a la seva lesió al genoll, esgotarà les opcions per disputar el partit de tornada a la Feixa Llarga.

stats