2a divisió B
Esports Futbol 19/05/2013

L'Hospitalet acaba primer al grup 3 i el Lleida Esportiu es classifica per al 'play-off'

L'Hospi n'ha tingut prou amb un empat a zero contra l'Olímpic, mentre que els lleidatans han derrotat el filial de l'Osasuna i s'han beneficiat de l'empat del Barakaldo

M.m.
2 min

BarcelonaL'Hospitalet i el Lleida Esportiu han aconseguit el seu propòsit i s'han classificat per al 'play-off' d'ascens a la Segona Divisió A. L'Hospi, com a primer del grup 3, i els lleidatans com a quarts del grup 2.

L'Hospi n'ha tingut prou amb un empat sense gols contra l'Olímpic (0-0) per assegurar el primer lloc, i jugar la promoció dels campions per pujar directament a la divisió de plata del futbol espanyol. L'Huracán també ha guanyat –en el seu cas al Badalona–, però el resultat ha estat insuficient malgrat empatar a punts. Gràcies al 'gol average', són els catalans qui aconsegueixen la primera posició.

També hi ha hagut festa a Lleida. L'equip de la Terra Ferma ha derrotat l'Osasuna B per 3-1. Aquest resultat, combinat amb l'empat del Barakaldo –a un gol, contra la SD Logroñés– ha permès que els lleidatans escalessin fins la quarta plaça. Ekhi (18') ha avançat el Lleida de penal, però José Ramón ha empatat (36') per al filial navarrès. Al segon temps, Jaime Mata (53') i Molo (83') han certificat la victòria local.

Pel què fa a la resta de marcadors amb presència catalana, el Nàstic no ha pogut passar de l'empat contra l'Alcoià (1-1). Marc Martínez ha avançat els grana a la segona part (55') però els d'Alcoi ha empatat a vuit minuts del final.

En canvi, no ha pogut puntuar el Sant Andreu, que ha perdut al camp del Llevant B (1-1). Els locals s'han avançat de penal (49') i han ampliat l'avantatge al 68. Només Araujo ha pogut retallar distàncies a falta d'un quart d'hora. Com també ha perdut el Reus Deportiu, en la seva visita a Ieclà. Els locals han marcat dos gols al primer temps (13' i 40'), i Durán ha pogut retallar distàncies al 43. Encara que Agus (62') ha marcat el gol definitiu per al Ieclà.

Qui sí que ha guanyat el seu partit ha estat el Prat, que ha golejat un Vila-real B que ha acabat el partit amb un jugador menys (1-5). Al descans, el resultat era de 0-3 gràcies als gols de Rubén Alcaraz, Murillo i Larios. El filial groguet ha retallat distàncies a l'inici del segon temps, però dues dianes de Fran Bea –ja amb superioritat numèrica– han tancat definitivament el partit.

stats