L'Hospitalet surt del pou per convertir-se en l'equip més golejador del grup tercer

L'equip posa quatre punts pel mig respecte la zona de perill

Jordi Martínez, autor del primer gol

L'HospitaletForça i empenta va demostrar ahir L'Hospitalet al seu estadi. Contra l'Alcoià, segon a la taula amb els mateixos punts que el líder, l'equip local va mostrar un potencial més ajustat a la realitat que el que setmanes enrere marcava el seu mal inici de lliga. De fet, els de Miguel Álvarez porten tres victòries seguides a casa i, curiosament, s'han convertit ja en l'equip amb més dianes a favor de la lliga.

Fruit d'aquesta força i d'una constant pressió al rival va arribar el primer gol, al quart d'hora de partit. L'Hospitalet va provocar una pèrdua de pilota de l'Alcoià al mig del camp. La jugada, passant per botes de Cristian Alfonso i d'Eloi Fontanella, va ser rematada al fons de la xarxa pel "cueta" Jordi Martínez. Una acció de murri de Cristian Lobato passada la mitja hora, aprofitant-se de la falta de decisió del porter i la defensa del bloc visitant, va servir per fer el 2-0.

Al segon temps, L'Hospitalet no va gaudir de massa ocasions, però per la seva banda l'Alcoià tampoc va mostrar suficient grapa per posar en perill el marcador. Només ho va fer quan mana el clàssic del futbol, als darrers minuts i sense gairebé possibilitats de capgirar la situació.