Futbol
Esports Futbol 26/05/2013

L'Olot, l'Europa i el Manlleu juguen l'anada del primer partit del 'play-off' d'ascens a 2a B

Els garrotxins juguen contra el filial de l'Elx, i si superen l'eliminatòria pujaran de categoria (19 h). El Manlleu rep el Conquense (17 h) i l'Europa rep l'Arandina (18 h)

M. Molina
1 min

Olot - Manlleu - BarcelonaTres dels quatre equips catalans que lluiten per pujar a la Segona Divisió B disputen aquest diumenge el partit d'anada de la primera eliminatòria. L'Olot juga contra el filial de l'Elx, el Manlleu s'enfronta al Conquense i l'Europa rep l'Arandina.

Elx B - Olot

Els garrotxins, que han acabat campions, juguen l'eliminatòria dels campions contra el filial de l'Elx. Un doble partit que, en el cas de superar-lo, els significarà l'ascens matemàtic de categoria. En el cas contrari, tindran una segona oportunitat en una nova eliminatòria contra els altres equips aspirants. L'Olot juga el primer partit a Elx (19 h), un enfrontament que els catalans afronten amb molta il·lusió però justos de cames, després de l'esforç que va fer l'equip per acabar la Lliga en primera posició.

Europa - Arandina

L'equip de la Vila de Gràcia juga el primer dels tres partits per tornar a la Divisió de Bronze, en el que seria la seva segona participació en aquesta categoria. El conjunt escapulat juga el primer partit al Nou Sardenya (18 h) contra l'Arandina, un rival que els graciencs consideren complicats en el seu somni de l'ascens.

Manlleu - Conquense

L'últim dels equips en entrar el 'play-off' ha estat el Manlleu, que disputa per segona temporada consecutiva la promoció per jugar a 2a B. Els osonencs, carregats d'il·lusió i "sense res a perdre", com diuen de portes enfora, es veuen les cares contra el Conquense. El primer partit serà aquest diumenge al seu estadi (17 h), que es preveu ple d'aficionats animant el conjunt català.

stats