PROMOCIÓ ASCENS SEGONA B
Esports Futbol 02/06/2013

L'Olot, l'únic català que es manté viu en la lluita per pujar a Segona Divisió B

L'Europa, el Manlleu i el Cornellà han perdut en la primera eliminatòria de la fase d'ascens. El sorteig per conèixer els aparellaments de la següent ronda, aquest dilluns a les 17.30 h

Ara
1 min
L'Olot jugarà la repesca després de caure eliminat contra l'Elx B / MARTÍ ALBESA / CATPRESS

BarcelonaL'Olot és l'únic dels equips catalans que segueix lluitant per pujar a Segona Divisió B. Els garrotxins, campions del grup català, no han pogut superar l'eliminatòria que els permetia ascendir directament a la categoria de bronze del futbol estatal –han empatat contra l'Elx B (2-2)– i, per tant, jugaran la repesca. Aquest dilluns, a les 17.30 hores, a Las Rozas, se celebrarà el sorteig per conèixer els aparellaments de la segona ronda de la fase d'ascens.

Els altres tres catalans que lluitaven per ascendir, l'Europa, el Manlleu i el Cornellà, han quedat eliminats.

El Manlleu ha empatat contra el Conquense, però no ha pogut capgirar el resultat advers del partit d'anada. Els de Jordi Dot s'han avançat en el marcador amb un gol de Ginés abans del descans, però el conjunt de Conca ha empatat a les acaballes del partit amb una diana de Manzano.

El Cornellà, per la seva banda, ha estat l'únic dels equips catalans de Tercera Divisió que ha guanyat el seu partit, però el 2-1 ha estat insuficient per seguir vius. Boris ha aconseguit obrir el marcador al minut 37 i, just abans del descans, Dani Martí ha fet el gol que classificava el Cornellà per a la següent ronda. Tot i això, un gol del Deportivo B a la segona part, obra de Luís, ha fet que el filial del conjunt gallec passés a la següent ronda, ja que a l'anada van acabar 3-1.

Per últim, els graciencs han caigut aquest dissabte al camp de l'Arandina (2-0) i també diuen adéu al somni de l'ascens.

stats