SEGONA B
Esports Futbol 16/09/2012

El Llagostera remunta contra el Reus i l'Espanyol B suma tres punts en l'últim sospir

Els gironins perdien per 0-2 i han acabat guanyat per 3-2. El filial de l'Espanyol, en canvi, ha aconseguit els tres punts amb dos gols en els darrers segons del partit

Imatge del partit entre el Llagostera i el Reus

BarcelonaEspanyol B, 3 - Badalona, 1

El filial de l'Espanyol segueix sumant i aquest diumenge ho ha fet sobre la botzina. Tot i començar perdent els blanc-i-blaus han sabut patir i ja en el primer temps han igualat el gol dels escapulats. No ha estat fins els darrers tres minuts de partit quan els periquitos han pogut capgirar el marcador i han fet el 2-1 i el 3-1 ja en el temps afegit. Amb aquest triomf l'Espanyol suma 10 punts i lidera la classificació.

Constància, 1 - Prat, 0

El Prat ha marxat de buit d'Inca després de no poder igualar ni remuntar el matiner gol de penal d'Ismael al minut 5. Els homes d'Agustí Vacas s'han desinflat en la seva primera visita a terres balears i han pagat en excés el partit de Copa del Rei que van disputar al Carlos Tartiere d'Oviedo entre setmana. El Constància, que no havia sumat cap punt fins ara, ha pogut amb Prat que només ha inquietat els locals en el segon temps.

Sant Andreu, 1 - Vila-real B, 1

Empat agredolç d'un Sant Andreu que ha merescut el triomf en un partit en què ha dominat. Tot i el domini el filial del Vila-real s'ha avançat en el marcador al minut 62', però el golejador Edgar, al 70', ha igualat el matx. En els darrers minuts de partit el Sant Andreu ha pogut ampliar el marcador, però aquest diumenge la fortuna no ha estat de cara pels de Piti Belmonte, que a més han vist com Edgar ha hagut de marxar lesionat.

Llagostera, 3 - Reus, 2

Remuntada màgica del Llagostera aquest diumenge contra el Reus, que ha dominat el partit en el primer temps quan s'ha situat amb un 0-2 a favor que semblava indicar un partit plàcid. Però els d'Oriol Alsina mai es donen per vençuts i ja en el primer temps han retallat distàncies i en el segon temps han acabat de capgirar el marcador. Enric Pi, autor dels dos gols, va acabar ovacionat al Municipal. Amb aquests tres punts el Llagostera ja en té set i se situa quart a la classificació.

Oriola, 0 - L'Hospitalet, 0

L'Oriola ha disputat el seu primer partit de la temporada contra un Hospitalet que ha pogut aconseguir els tres punts de terres valencianes. Els visitants donen per bo el punts, però marxen amb el pensament que amb una mica més d'efectivitat els tres punts haurien pogut viatjar al Baix Llobregat. Amb el punt aconseguit l'Hospi segueix en els llocs capdavanters de la classificació amb 6 punts.

Amorebieta, 3 - Lleida,0 (Grup II)

Dos errors defensius i un penal van condemnar dissabte el Lleida al camp de l'Amorebieta, un rival feixuc i complicat. Els de la Terra Ferma no van poder aturar l'efectivitat dels biscaïns, que van sumar la primera victòria de la temporada contra els catalans. El Lleida, que portava una bona ratxa, va veure com sumava la primera derrota de la temporada i de forma contundent.