Ascens 2aA
Esports Futbol 25/05/2014

El Llagostera es queda a tres minuts de la glòria (1-0)

Un gol en pròpia porteria de Sellarès al minut 87 ha donat el triomf al Racing de Santander, que és nou equip de la Segona Divisió A

BarcelonaEl Llagostera no ha pogut aconseguir aquest diumenge l'ascens a la Segona Divisió A després de perdre al camp del Racing de Santander (1-0) en el partit de tornada de l'eliminatòria dels campions. Un gol en pròpia porteria de Marc Sellarès, quan només faltaven tres minuts, ha sentenciat el partit.

Els gironins afrontaven el partit de tornada de l'eliminatòria dels campions (primers dels respectius grups de Segona Divisió B) al Sardinero, després que a l'anada el resultat fos d'empat a zero. El partit ha estat de clar domini del Racing, que ha disposat de més i millors oportunitats per marcar, inclosos un xut al pal i una rematada amb el porter abatut que Koné ha enviat fora, incomprensiblement. Tot i que el Llagostera també ha tingut alguna oportunitat per marcar, sobretot a la sortida d'un córner, l'acció favorita dels catalans.

Però el partit ha arribat amb empat a zero al darrer quart d'hora i el Racing ha anat aculant de mica en mica el Llagostera a la seva àrea. Les centrades i les ocasions s'han succeït i, malgrat que els gironins han fet un intent per sortir de la cova, han tornat a refugiar-se a la seva àrea confiant en aguantar el marcador i marxar a la pròrroga.

Tota la feina se n'ha anat en orris al minut 87, en un servei de córner que no ha pogut refusar el porter Moragón en primera instància i que Sellarès s'ha introduït a la pròpia porteria quan volia rematar.

Tot i que s'han afegit cinc minuts (Moragón ha hagut de ser atès), el Racing ha sabut ser veterà i ha alentit el joc tant com ha pogut, fins que s'ha esgotat el temps afegit i s'ha acabat el partit.

El Racing puja directament a la Segona Divisió A, mentre que el Llagostera tindrà una segona oportunitat reenganxant-se al 'play-off' que disputen els equips que van quedar entre la segona i la quarta posició.