Publicitat
Publicitat

2a divisió B

Els nous propietaris han pagat els 68.000 euros i han presentat un aval de 200.000

El jutge resol a favor de Sisco Pujol l'adjudicació de la UE Lleida, que passarà a dir-se Lleida Esportiu

La nova directiva viatjarà aquesta setmana a Madrid per presentar una diligència judicial que garanteixi que la federació guarda una plaça per al Lleida Esporitu a la 2a B

El titular del jutjat mercantil de Lleida, Eduardo Enrech, ha resolt l'adjudicació de la unitat productiva de la Unió Esportiva Lleida a favor del Grup Ciutat de Lleida, que encapçala l'empresari Sisco Pujol.

Aquest grup havia presentat aquest dilluns al jutjat la documentació requerida per fer-se càrrec del club, que passarà a anomenar-se Lleida Esportiu.

En concret, els nous propietaris van pagar els 68.000 euros que van oferir en la subhasta de la unitat productiva de l'entitat i van presentar un aval de 200.000 euros renovables per tres anys.

La decisió del jutge, que la setmana passada va revocar l'adjudicació provisional del club a l'exfutbolista i empresària Annabel Junyent per no haver dipositat en el termini establert l'aval de 600.000 compromès, aplana el camí perquè el Lleida Esportiu pugui començar a preparar la temporada.

La nova directiva viatjarà aquesta setmana a Madrid per presentar una diligència judicial que garanteixi que la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) guarda una plaça per al Lleida Esportiu en la segona divisió B.

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT