Futbol Català
Esports Futbol 22/12/2012

El Lleida Esportiu es retroba amb la victòria mentre l'Hospitalet cau contra pronòstic

L'equip de la Terra Ferma ha derrotat la Reial Societat B (4-1) mentre l'Hospi cau contra l'Ontinyent a casa (1-2). També perd el Sant Andreu mentre el Llagostera empata a domicili

M. Molina
2 min

BarcelonaEl Lleida Esportiu ha estat un dels protagonistes de l'última jornada de l'any a la Segona Divisió B. El conjunt de la Terra Ferma ha derrotat la Reial Societat B (4-1) i ha trencat una mala ratxa de resultats que, malgrat tot, no l'havien fet caure de les posicions capdavanteres del grup 2. Al grup 3, en canvi, qui no ha pogut guanyar ha estat l'Hospitalet, que ha caigut contra tot pronòstic davant l'Ontinyent (1-2) en un enfrontament que semblava controlat a la Feixa Llarga.

L'Hospitalet 1 – Ontinyent 2

Sorpresa a la Feixa Llarga, on l'Hospitalet ha deixat escapar l'oportunitat de tancar l'any amb victòria quan semblava que tenia el partit controlat. Osado ha avançat el conjunt local als 10 minuts de partit però l'Hospitalet no ha matat el partit, tot i tenir opcions, i l'Ontinyent ha pogut empatar al minut 54 amb un gol de Fran, en la primera ocasió de perill per als visitants. El conjunt local no ha sabut dominar el partit, que ha passat a ser d'anada i tornada, i l'Ontinyent ha pogut capgirar definitivament el marcador amb un nou gol de Fran (80') després d'un error defensiu.

Mallorca B 1 – Llagostera 1

El conjunt gironí ha estat a punt de sumar la segona victòria consecutiva a la Lliga però només ha sumat un punt contra el filial del Mallorca. El Llagostera s'ha avançat a les acaballes del primer temps amb un gol de penal d'Enric Pi (38'), que ha servit perquè el Llagostera també trenqués la mala ratxa des dels onze metres (on havia fallat els tres llançaments anteriors). Amb aquest resultat s'ha arribat al descans, però al segon temps els mallorquins han millorat notablement i han acabat aconseguint el gol de l'empat quan només faltaven tres minuts pel xiulet final.

Atlètic Balears 2 – Sant Andreu 1

El Sant Andreu ha caigut derrotat en la visita a terres mallorquines malgrat avançar-se al marcador. El partit ha embogit a la mitja hora de joc, quan Araujo ha avançat els andreuencs amb un gol després d'un servei de córner (29'), però David Sánchez ha empatat pels locals un minut després amb un xut, tot sol, amb la cama esquerra (30'). A la segona meitat, l'Atlètic Balears s'ha consumat la remuntada amb una diana de Jesús Perea (76').

Badalona – Olímpic (16.30 h)

Llevant B – Reus Deportiu (16.30 h)

Ieclà – AE Prat (16.30 h)

Nàstic – Huracán València (17 h)

Vila-real B – Oriol (17 h)

Binissalem – Constància (17 h)

(Grup 2) Lleida Esportiu 4 – Reial Societat B 1

Els de la Terra Ferma s'han retrobat amb la victòria al Grup 2 de la Segona Divisió B. El Lleida esportiu ha estat superior i s'ha avançat al principi del partit amb un gol d'Imaz (9'). Tanmateix, a la represa, el filial donostiarra ha pogut empatar gràcies a un penal que ha transformat Kodro (49'). Amb taules al marcador, el Llieda també ha tingut un penal a favor –que ha deixat la Reial Societat amb un jugador menys– però Asier ha fallat (68'). En canvi, no ha fallat Imaz al minut 76, anotant el segon gol local. Posteriorment, Mata ha sentenciat el partit amb dues dianes (85' i 90'). Els visitants han tingut un penal a favor al descompte, però Pau Torres l'ha aturat, deixant el 4 a 1 definitiu a l'electrònic.

stats