Futbol català
Esports Futbol 03/03/2013

El Lleida Esportiu, únic visitant català que guanya en una jornada molt casolana

L'Hospitalet ha sumat els tres punts gràcies a un gol de Cirio al descompte, i el Reus Deportiu ha igualat el partit contra l'Alcoià al temps de descompte

M. M.
3 min

BarcelonaAquest diumenge s'ha disputat una nova jornada de la Segona Divisió B amb presència de diferents equips catalans. Al grup 2, el Lleida Esportiu ha sumat una bona victòria contra el filial del Saragossa, mentre que el grup 3r ha destacat pels resultats favorables als conjunts de casa, i amb només un empat, in extremis, del Reus a Alcoi

(Grup 2) Saragossa B 1 – Lleida Esportiu 3

L'equip de la Terra Ferma continua en línia ascendent i ha sumat una nova victòria a domicili. Després d'un primer temps sense gols, el partit s'ha animat a la represa. Mata (48') ha marcat el primer per als lleidatans, però el filial aragonès ha empatat poc després. Tanmateix, el Lleida Esporitu ha pogut tornar-se a avançar gràcies a un gol de Xisco (56'). El Saragossa B s'ha quedat amb un home menys al minut 82, mentre que el Lleida Esportiu –que també ha acabat amb un home menys per l'expulsió d'Héctor al 90'– ha sentenciat el partit per mitjà de Miramón al límit del temps reglamentari.

Alcoià 1 – Reus Deportiu 1

Empat in extremis dels jugadors del Baix Camp a Alcoi, en un partit amb emoció fins al final i un expulsat per banda. Devesa ha marcat el primer gol a la mitja hora de joc, un resultat que semblava suficient per als locals, i més després que Traver veiés la vermella (75'). Però l'Alcoi també s'ha quedat amb un home menys, per l'expulsió del propi Devesa al descompte (93'), i en la jugada posterior Sergio León ha pogut igualar el marcador i salvar un punt per al Reus Deportiu.

L'Hospitalet 2 – Vila-real B 1

Triomf agònic de l'Hospi en un partit que semblava de cara a la segona meitat. Bakari ha inaugurat el marcador al minut 60, però Juanto, de penal, ha empatat al minut 85. Ja al límit del temps reglamentari, Cirio ha marcat el gol que significaven tres punts per als locals. Una victòria que, a més, permet que l'Hospitalet torni a la zona de 'play-off'.

Badalona 1 – Binissalem 0

Triomf dels badalonins contra el cuer al camp del Centenari, un resultat que permet agafar una mica de distància respecte les places de descens. L'únic gol del partit ha estat matiner, obra d'Abraham, al minut 12. I els locals fins i tot s'han permès el luxe que Pelegrí fallés un penal al 20'. El Binissalem, en canvi, es confirma una setmana més com a últim classificat del grup 3.

Nàstic 4 – Mallorca B 1

Victòria contundent dels tarragonins al Nou Estadi. El primer gol no ha arribat fins al tram final del primer temps, quan Marcos ha introduït la pilota al fons de la porteria (40'). Això sí, a la represa s'ha consumat la golejada, amb una diana de Fran Vélez a la sortida d'un córner (46') i un altre gol de Marcos (52'). Marc, per part mallorquinista, ha escurçat distàncies al 68' i ha situat l'1 a 3 momentani. Tanmateix, els tarragonins no han fallat i Eugeni ha sentenciat el partit al minut 90.

Huracán València 2 – Sant Andreu 0

Els andreuencs han fet un pas enrere en el somni d'entrar al 'play-off' contra un dels equips més sòlids del campionat. Els valencianistes, que lluiten cos a cos per la primera posició, s'han avançat gràcies a un gol d'Omar al minut 10. Al segon temps, Fabián ha sentenciat el partit en anotar el segon al minut 57.

Espanyol B 3 – Llevant B 0

Bona victòria del filial blanc-i-blau que li permet escapar-se momentàniament de la zona compromesa de la classificació. Cubillas ha estat l'autor del primer gol, matiner, al 7 de la primera part. Al segon temps, Jonathan de Aro ha fet el segon (68') i Clerc ha sentenciat l'enfrontament al minut 83. Tot i la derrota, el filial granota es manté a les posicions capdavanteres i en zona de 'play-off'.

València Mestalla 4 – AE Prat 1

El filial valencianista no ha donat cap opció al Prat. Els del Baix Llobregat s'han marcat el primer gol en pròpia porteria –ha estat Fernando– al minut 25 de la primera part. I al segon temps, Juan Delgado ha ampliat l'avantatge per al València Mestalla (50'). Creus, de cap, ha retallat distàncies poc després (53') però dos gols de Fede (58' i 85') han situat el 4 a 1 definitiu.

stats