Ascens a 2a B
Esports Futbol 26/05/2013

Mala jornada pels tres catalans que aspiren a pujar a la Segona Divisió B

El Manlleu i l'Europa han perdut al seu estadi, mentre que l'Olot haurà de capgirar l'eliminatòria contra el filial de l'Elx després de perdre a domicili 1-0

M. Molina

BarcelonaMala jornada pels equips catalans de Tercera que aspiren a pujar a la Segona Divisió B. Tots tres han perdut aquest diumenge en el partit d'anada del 'play-off' d'ascens. Uns resultats que s'afegeixen a l'ensopegada del Cornellà contra el Deportivo B –que va perdre el dissabte–.

Elx B 1 - 0 Olot

Els garrotxins no han pogut començar amb bon peu l'eliminatòria dels campions, ja que han perdut i a més s'han quedat amb un home menys durant tota la segona part. Ha estat el porter Oscar Fornés, que ha comès penal al minut 43 de la primera part i ha vist la targeta vermella. Yeray no ha fallat i ha transformat el penal.

L'Olot ha tingut ocasions al segon temps, tot i jugar amb un de menys, per poder empatar el partit, però la sort no ha estat del costat dels catalans. La setmana vinent, al seu estadi, hauran de remuntar si volen l'ascens directe. En cas de perdre l'eliminatòria tindran una nova oportunitat contra els altres equips classificats pel 'play-off' (del segon al quart de cada grup).

Manlleu 0 - 2 Conquense

Els osonencs han dit pràcticament adéu al somni de l'ascens després de caure contra el Conquense amb dos gols als darrers minuts del partit. Ha estat un enfrontament igualat fins que Aday Benítez, al minut 81, ha obert el marcador. I amb el Manlleu buscant l'empat, ell mateix ha fet el segon gol al minut 85.

Europa 0 - 1 Arandina

Els graciencs també s'han complicat la vida al Nou Sardenya, i també ho tenen molt difícil per superar ronda. L'Europa, a més, ha estat víctima de la mala sort, ja que el gol dels visitants se l'ha fet Àlex Cano en pròpia porteria, al minut 11, a la sortida d'un córner.