Futbol Català
Esports Futbol 02/12/2010

El Masnou viu un autèntic calvari per intentar lluitar per la permanència a la Tercera Divisió

Amb el camp en obres, l'equip jugarà aquesta setmana el cinquè partit seguit a fora

Redacció
2 min
Claudio Festa, entrenador del CD Masnou

El MasnouEl Club Deportiu Masnou fa un mes que juga tots els partits de lliga de Tercera a domicili, canviant l'ordre del calendari quan els emparellaments determinen que l'equip ha de jugar a casa. El motiu és que l'equip entrenat per Claudio Festa no té casa. Amb la temporada anterior en marxa, l'Ajuntament va determinar un canvi de gespa artificial al Municipal de El Masnou que, com es fa a tots els camps de Catalunya, s'havia d'efectuar durant l'estiu per no afectar la competició de futbol que es juga d'agost (pretemporada) a finals de maig (última jornada de lliga).

L'ordre d'execució de les obres, però, es va fer amb data 2 de novembre. Amb la lliga començada, l'equip maresmenc es va quedar fa un mes sense camp on poder jugar com a local, amb tot el que això comporta. Durant els primers dies, l'equip no tenia lloc on entrenar i havia d'anar demanant espai compartit a altres entitats properes a la població a la vegada que trucant a tots els equips de Tercera que havia de rebre a casa per canviar l'ordre de partits i poder jugar com a visitant. Amb aquest canvi d'ordre, el Masnou haurà de rebre aquests clubs com a local a la segona volta, amb les obres completades.

El darrer partit que es va jugar al Municipal va ser el 31 d'octubre, amb resultat de derrota del Masnou davant la Pobla de Mafumet (1-2). Des de llavors, quatre partits consecutius de visitant amb el balanç de dos empats i dues derrotes que sumen una xifra global de cinc setmanes sense conèixer la victòria, fet que ha apropat al Masnou a la zona baixa de la lliga, tres punts per sobre del descens. L'equip presidit per Roberto Hernández entrena al camp del Badalona i els equips de base de l'entitat ho fan als camps del Teià i l'Atlètic Masnou.

El tècnic de la primera plantilla, Claudio Festa, afirma que "l'equip no ha estat apte per disputar el campionat durant molts dies perquè estem en una situació complicada. Si jugar com a visitant sempre costa en qualsevol lliga, pitjor és fer-ho cada setmana consecutivament. És veritat que a la segona volta jugarem tots els partits seguits a casa, però qui sap si el mal ja estarà fet".

stats