Esports Futbol 13/12/2010

El Palamós fa història a Reus

Primera derrota reusenca a casa en gairebé dos anys (0-1)

El Reus ha perdut a casa després de gairebé dos anys

BarcelonaSorpresa majúscula va ser la derrota del Reus a casa davant el Palamós (0-1). L'equip entrenat per Santi Castillejo portava gairebé dos anys sense cedir una derrota sobre la seva gespa. Un gol de Piferrer al minut 81 de partit va suposar pocs minuts de marge de reacció pels roig-i-negres. Finalment la diana de Piferrer es va convertir en històrica a Tercera donat que l'empat local no va arribar.

Qui no vol deixar de ser històric en la seva primera temporada a la categoria és la 'Monta'. Una ratxa de tres partits sense guanyar amb un únic empat i dues derrotes semblava abocar la Muntanyesa a deixar de ser l'equip sorpresa de la lliga. Els groc-i-negres, però, van recuperar ahir les sensacions de la victòria amb el seu 2-1 davant el Balaguer i segueixen dins la 'festa' de la zona alta de la lliga, a tocar dels primers equips de Tercera.

Al gran duel del Baix Llobregat el Cornellà va superar per idèntic resultat al Prat. Els potablava s'han situat ja cinc punts per sota de la quarta plaça i segueixen malament a domicili, on només han guanyat un partit. Per la seva banda, Manlleu i Europa no van fallar com a locals i amb 30 punts comparteixen el segon lloc de la taula, malgrat els escapulats són tècnicament tercers perl gol 'average' general de la lliga.

Els restants resultats de la jornada van ser: Castelldefels 0 - Vilanova 0; Ascó 1 - Masnou 3; Vilafranca 1 - Llagostera 2; Amposta 0 - Pobla Mafumet 1.