Futbol català
Esports Futbol 10/08/2013

El Prat guanya el Torneig d'Històrics contra el Llagostera als penals

Al final dels 90 minuts s'hi ha arribat amb empat a un gol, i en els llançaments des dels onze metres l'equip potablava s'ha endut el títol

Ara
1 min
El Prat, campió del torneig dels històrics

BarcelonaL'AE Prat s'ha endut la tretzena edició del Torneig d'Històrics després de derrotar a la final el Llagostera, en un partit que s'ha resolt dels del punt de penal, després que el partit acabés amb empat a un gol.

El Llagostera s'ha avançat al marcador gràcies al minut 2 gràcies a un llançament preciós de falta directa d'Alberto Manga, ajustat al pal, i que Guille no ha pogut aturar malgrat una bona estirada.

Al minut 36, el Prat ha igualat el partit gràcies a una passada en profunditat de Fernando per a Ignacio Rosillo, que ha aprofitat la sortida en fals del porter Nico Ratti per marcar a porteria buida, tot i tenir poc angle.

No hi han hagut més gols al municipal del Guinardó i el partit s'ha decidit des dels onze metres. Tots dos equips han marcat els cinc primers penals que han xutat, i al sisè s'ha acabat resolent el torneig. Fernando ha anotat pel Prat mentre que Baron ha errat per al Llagostera.

El Prat s'ha proclamat campió i un dels seus futbolistes, Ignacio Rosillo, també ha guanyat el premi al màxim golejador gràcies a les tres dianes que ha anotat.

stats