PROMOCIÓ ASCENS A SEGONA B
Esports Futbol 20/05/2012

El Prat empata contra l'Atlético Sanluqueño (0-0) i es jugarà l'ascens a Segona B diumenge al Sagnier

En la resta de partits, el Manlleu ha empatat amb el Las Palmas B (2-2), l'Espanyol B no ha passat de l'empat amb el Pontevedra (0-0) i la Pobla de Mafumet ha guanyat 2-1 el Laredo

BarcelonaEl Prat ha tret un empat en l'anada de la semifinal de la promoció ascens a Segona B entre els campions de Tercera Divisió que ha disputat a l'estadi de El Palmar, a Sanlúcar de Barrameda i, si el proper diumenge guanya a l'Atlético Sanluqueño al Sagnier, ja serà equip de Segona Divisió B. Els de Agustín Vacas han dominat el joc, però no han estat encertats de cara a gol. Els locals, molt nerviosos, no han controlat el partit, però el Prat no ha estat capaç d'aprofitar la precipitació de l'Atlético Sanluqueño i transformar el seu domini en gols (0-0).

Pel que fa a la resta de partits, el Manlleu ha empatat (2-2) contra el filial del Las Palmas en l'anada de la primera eliminatòria de la fase d'ascens a Segona Divisió B. Els osonencs s'han avançat en el marcador amb un gol de Jordi Aumatell (min 16), però al minut 29, Néstor ha aconseguit l'empat pels canaris. Ja en la segona part, el Manlleu ha tornat a posar-se pel davant gràcies a un gol de Planagumà, però Christian Herrera tornava a establir la igualada en l'electrònic en el minut 79.

També ha empatat el seu partit el filial de l'Espanyol, que s'enfrontava al Pontevedra a domicili (0-0). Tot i que els blanc-i-blaus han gaudit de diverses ocasions per inaugurar el marcador, sobretot gràcies als xuts de Thievy, els de Raúl Longhi tornen de terres gallegues cap a Barcelona amb un empat sense gols.

La Pobla de Mafumet, que s'ha enfrontat aquest dissabte contra el Laredo, ha aconseguit un resultat positiu (2-1). Juanma en el minut 21 avançava els visitants, però ja en la segona part, primer Rubén Casanova (minut 52) i a les acaballes del partit Joel (minut 90) han capgirat el marcador, donant un valuós triomf a l'equip tarragoní.

Pel que fa als partits de tornada, el Prat jugarà el partit decisiu aquest diumenge a les 12 al Sagnier. A la mateixa hora podria jugar l'Espanyol B contra el Pontevedra, tot i que l'horari encara no està confirmat. Una hora més tard (a les 13 hores), el Manlleu jugarà a Las Palmas el partit de tornada i per últim, La Pobla de Mafumet jugarà a domicili contra el Laredo dissabte a les 18 hores.