Futbol Català
Esports Futbol 27/11/2010

Revolta al futbol base de la Gramenet

La vaga de pares i mares en protesta pel destí dels diners de les seves quotes mensuals fa que gairebé cap equip colomenc jugui partit aquest cap de setmana

Redacció
1 min
Imatge d'un partit de cadets de la Gramenet

Santa Coloma de GramenetLa Gramenet viu el moment institucional i econòmic més delicat de la seva història. Aquest cap de setmana el club ha vist com a les diferents situacions viscudes fins ara s'ha hagut de sumar un nou episodi a la seva complicada situació. Una vaga de pares i mares de l'entitat provoca que en la present jornada gairebé cap plantilla de base (a excepció de la Gramenet B, el primer equip juvenil i un parell més d'equips) disputi cap partit.

Els familiars dels equips formatius de la 'Grama' han denunciat públicament que les quotes que paguen pel futbol base de l'entitat s'estan destinant a cobrir els deutes de la primera plantilla. Els dubtes sobre les atencions rebudes als equips de les categories inferiors sembla ser que eren compartides pels coordinadors de l'entitat, Modesto Fraile i Raja Bermejo, als quals la directiva presidida per Rafael Osuna va decidir apartar de la responsabilitat de dirigir la base colomenca.

Una comissió integrada per pares i mares del club es va reunir amb representants legals de la directiva, Ramon Moya -tècnic del primer equip-, Juan Moscoso -entrenador del filial- i alguns jugadors de la primera plantilla. La comissió de familiars va plantejar la possibilitat de retirar tots els seus fills del futbol base del club si no es readmeten els coordinadors expulsats.

stats