Esports Futbol 20/12/2010

Sabadell: Llicència per somiar

Golejada al Dénia (4-0) per situar-se segon

El Sabadell viu un moment dolç

SabadellBon moment va escollir el Sabadell per regalar a la seva afició la golejada més gran de la temporada a la Nova Creu Alta. En una primera part de pitet, el conjunt de Lluís Carreras va escombrar el Dénia del terreny de joc i va deixar mig sentenciat l'encontre amb un 3-0. El primer gol de la tarda, obra de Julian Robles al minut 18, amb un impecable cop de cap trobant-se sol al punt de penal. El segon, d'Isaac Cuenca, també de cap, aprofitant un córner pentinat del primer pal cap al segon. Àlex Ruiz, al minut 42, feia el tercer picant la pilota sobre la sortida del porter.

L'equip arlequinat encara va guardar una diana més pel segon temps, entrant en l'afegit del partit. Fito Miranda, amb un xut creuat ajustat a la base del pal llarg del porter, va arrodonir la festa per un Sabadell que acaba l'any 2010 com el millor equip català de 2a B, oferint un joc que permet desfermar l'optimisme entre la seva àmplia i sempre fidel massa social.