COPA FEDERACIÓ
Esports Futbol 04/04/2013

El Sant Andreu busca un bon resultat en l'anada de la final de la Copa Federació contra La Hoya de Lorca

Els quadribarrats han viatjat en autocar fins a terres murcianes on aquest vespre (21 hores) volen encarrilar l'eliminatòria abans de jugar el proper dijous el partit definitiu al Narcís Sala

Ara
1 min
El tècnic del Sant Andreu, Piti Belmonte, pujant a l'autocar / ARA

BarcelonaEl Sant Andreu disputa aquest dijous al vespre (21 hores) l'anada de la final de la Copa Federació contra La Hoya de Lorca, el líder destacat del grup 13 de Tercera Divisió.

Els quadribarrats han viatjat en autocar fins a terres murcianes, d'on esperen tornar amb l'eliminatòria encarrilada per poder aixecar el trofeu el proper dijous al Narcís Sala en el decisiu partit de tornada (20.30 h).

El tècnic del conjunt andreuenc, Piti Belmonte, no pot comptar per a aquest partit amb Aitor i Jorge Muñoz, que estan sancionats per acumulació d'amonestacions, ni amb Azparren, Melo i David Prats, que estan lesionats. Per contra, recupera quatre jugadors. Morales, Cárdenas, Xavi Jiménez i Rubén Canelada ja han superat les seves molèsties físiques i han viatjat amb la resta de convocats.

La plantilla ha fet nit a Alacant, on aquest dijous al matí ha fet una suau sessió d'entrenament abans de seguir el seu viatge fins a Lorca.

stats