Esports Futbol 12/12/2010

El Sant Andreu s'estanca a la zona mitja

L'equip andreuenc perd al camp del líder (2-1)

Els quadribarrats, en ratxa negativa

OriolaHistòrica ratxa negativa porta a les seves esquenes el Sant Andreu. Després d'un espectacular inici de lliga, amb cinc victòries i un empat en els sis primers partits del campionat, l'equip presidit per Joan Gaspart no ha tornat a guanyar des del 26 de setembre. La d'avui no era tampoc la jornada ideal per fer-ho. L'equip de Natxo González ha visitat el camp del líder, l'Oriola, qui encara no ha perdut a casa.

Al minut 22 del primer temps s'ha avançat el conjunt local amb diana de Florian. Aquest gol ha fet anar a remolc l'equip català. L'Oriola és mostra sempre segur a Los Arcos i més encara quan el marcador és favorable. Amb 1-0 al descans, a la represa el ritme del Sant Andreu tampoc ha millorat, mostrant a estones certa inseguretat en les decisions. El gol del local Villa al minut 75, que ha suposat el 2-0, ha estat el cop definitiu per un equip que, no obstant, ha posat emoció al tram final amb un gol de Manteca a un minut per complir-se el temps reglamentari.