Futbol Català
Esports Futbol 08/08/2012

El Sant Andreu no falla i ja és a la semifinals del Torneig d'Històrics

Els homes de Pere Belmonte, 'Piti', van guanyar els partits contra el Vilafranca i el Mollet per 1-0. Acompanyen a les semis el Badalona i el Santboià

Un moment del partit entre el Mollet i el Sant Andreu

BarcelonaEl Sant Andreu ha imposat la lògica en la tercera jornada del Torneig d'Històrics i ha superat el Vilafranca i el Mollet en el triangular.

El primer partit de 45 minuts ha enfrontat els andreuencs de Pere Belmonte, 'Piti', amb el Vilafranca, i el Sant Andreu ha guanyat amb gol del seu nou davanter, el veterà David Prats.

En el segon partit, els vilafranquins, de Tercera, han guanyat l'equip d'inferior categoria, el Mollet, de 1a catalana, també per 1-0.

I en el darrer i decisiu partit, encara que el Mollet ha plantat cara, els quadribarrats s'han imposat amb gol d'Edgar (1-0). Així, les tandes de penals no han servit de res, i el Sant Andreu es converteix en el tercer semifinalista de l'Històrics, després del Badalona i el Santboià.

Aquest dijous es decidirà el quart equip a la semifinal, que sortirà del triangular entre el Manlleu, el Cornellà i el Vilassar de Mar.