Futbol Català
Esports Futbol 10/08/2012

Santboià-Cornellà, final inèdita i sorprenent del Torneig Històrics

Els dos equips de Tercera han eliminat als dos de Segona B, Badalona i Sant Andreu, a la tanda de penals després que les dues semifinals acabessin 0-0

Ara
1 min
Manolo Bueno (Badalona) falla el penal decisiu contra el Santboià

BarcelonaAquesta dissabte per la tarda (18.30h) es disputarà la final del 27è Torneig dels Històrics del futbol català entre el Santboià i el Cornellà. Serà una final inèdita entre dos equips nou –és la segona participació dels de Sant Boi, i la primera dels cornellarencs–, i sorprenent, perquè es tracta de dos equips de Tercera que han eliminat als dos favorits de Segona B, el Badalona i el Sant Andreu.

Aquest divendres s'han disputat les semifinals, i en la primera el Badalona i el Santboià han acabat el partit sense gols. En la tanda de penal, els homes de Miguel López s'han imposat als escapulats per 2-4 gràcies a un xut al núvols de Manolo Bueno.

La segona semifinal ha seguit el mateix guió que la primera, i també ha acabat sense gols entre el Sant Andreu i el Cornellà. A la mort súbita, els de Jordi Roger han estat més encertats, i s'han imposat per 3-4.

stats