Futbol Català

Santboià-Cornellà, final inèdita i sorprenent del Torneig Històrics

Els dos equips de Tercera han eliminat als dos de Segona B, Badalona i Sant Andreu, a la tanda de penals després que les dues semifinals acabessin 0-0

Aquesta dissabte per la tarda (18.30h) es disputarà la final del 27è Torneig dels Històrics del futbol català entre el Santboià i el Cornellà. Serà una final inèdita entre dos equips nou –és la segona participació dels de Sant Boi, i la primera dels cornellarencs–, i sorprenent, perquè es tracta de dos equips de Tercera que han eliminat als dos favorits de Segona B, el Badalona i el Sant Andreu.

Aquest divendres s'han disputat les semifinals, i en la primera el Badalona i el Santboià han acabat el partit sense gols. En la tanda de penal, els homes de Miguel López s'han imposat als escapulats per 2-4 gràcies a un xut al núvols de Manolo Bueno.

La segona semifinal ha seguit el mateix guió que la primera, i també ha acabat sense gols entre el Sant Andreu i el Cornellà. A la mort súbita, els de Jordi Roger han estat més encertats, i s'han imposat per 3-4.