Futbol Català
Esports Futbol 10/12/2010

Les directives de Santboià i Sabadell entren en conflicte per la data de disputa del seu partit de lliga

El Santboià té pendent jugar un partit contra l'Alzira, ajornat el seu dia per la mort del fill del president de l'entitat catalana en un tràgic accident de cotxe.

Redacció
3 min

Sant Boi de LlobregatLa junta directiva del Santboià ha publicat al seu lloc web un comunicat on manifesta la seva decepció amb el Sabadell per la negativa a jugar el seu partit de lliga el 2 de gener, tal com marca el calendari de competició. Tots dos clubs havien acordat jugar aquest partit el 23 de desembre, però el fet d'haver-li de buscar una data a l'ajornat Santboià-Alzira ha tornat a col·locar el partit entre el conjunt vermell i l'arlequinat a la seva data original, situació que, segons el Santboià, no accepta el Sabadell. Aquest és el comunicat íntegre del club:

Davant els canvis produïts en l'encontre a celebrar entre el FC Santboià i el CE Sabadell, volem posar en coneixement dels nostres socis i afeccionats la successió dels fets esdevinguts:

1.- De conformitat amb el calendari establert per la RFEF, l'encontre entre el FC Santboià i el CE Sabadell s'havia de celebrar el proper dia 2 de gener.

2.- Accedint a una petició del CE Sabadell, el FC Santboià va acceptar que l'esmentat encontre es celebrés el dia 23 de desembre.

3.- Davant els luctuosos successos esdevinguts al nostre club i havent-se posat a la nostra disposició el president del Sabadell, es va acordar amb la UD Alzira celebrar l'encontre ajornat amb l'equip valencià el dia 23 de desembre, traslladant el partit amb el Sabadell al dia 2 de gener, tal com estava previst en un principi, comptant amb el beneplàcit de la RFEF.

4.- Posteriorment, el CE Sabadell, mitjançant formulació d'escrit davant la RFEF, s'ha negat a que es produeixi aquest canvi, obligant en conseqüència la RFEF a celebrar l'esmentat encontre el 23 de desembre.

5.- El Futbol Club Santboià lamenta la manca de consideració i sensibilitat per part del Centre d'Esports Sabadell en uns moments tan delicats per a la nostra entitat, que intenta trobar una solució a la problemàtica davant la manca de dates hàbils per poder disputar el partit ajornat contra la UD Alzira.

El Sabadell també replica amb un comunicat

Per la seva banda, el club arlequina acusa al Santboià d'ocultar dates lliures a la RFEF (Reial Federació Espanyola de Futbol) de cara a buscar un dia i hora per la disputa del partit contra l'Alzira. El club arlequinat ha publicat al seu web el següent comunicat:

En referència al comunicat que ha emès el FC Santboià a la seva pàgina web i a enviat als mitjans de comunicació, el Centre d'Esports Sabadell vol aclarir el següent:

1- De conformitat amb el calendari establert per la RFEF, l'encontre entre el FC Santboià i el CE Sabadell que s'havia de jugar el proper dia 2 de gener, es va avançar al dia 23 de desembre per mutu acord entre els dos clubs, i per benefici mutu de les dues plantilles.

2- Davant els luctuosos successos esdevinguts al FC Santboià, aquests van haver de suspendre el partit davant de l'Alzira i tornar-lo a programar en futures dates, però l'Alzira no va donar conformitat de jugar el dia 8 o el 15 sent dates hàbils, mentre el FC Santboià va amagar que el dia 23 jugava contra el CE Sabadell.

3- El president del club sr. Joan Soteras, es va posar a disposició del FC Santboià el dia 1 de desembre, el dia de la final de la Copa Catalunya disputada a Sabadell, per si tenien algun problema de dates ho fessin saber, però el FC Santboià ja havia contactat amb la RFEF d'esquenes al nostre club per intentar fer el canvi.

4- El CE Sabadell enten que s'han barrejat temes que no tenen res a veure, i que sempre ha actuat amb total respecte envers el FC Santboià, tenint en compte sempre que el problema de dates no ha existit mai, ja que com reiterem i ha passat, el FC Santboià i Alzira jugaran el proper dia 15 de desembre.

Entenem que aquest canvi a última hora tenia greus perjudicis econòmics, no per al Centre d'Esports Sabadell sinó per als seus jugadors, ja que molts d'ells ja tenien els bitllets d'avió per viatjar a llocs com el Japó, Madrid, Galicia, Bilbao o Sevilla.

stats