FUTBOL CATALÀ
Esports Futbol 06/05/2012

El Badalona, el Llagostera i l'Hospitalet opten a les dues últimes places de la promoció a Segona

La jornada 38 decidirà quin o quins dels equips catalans disputarà la promoció d'ascens a la Segona Divisió. El Badalona és l'únic que depèn d'ell mateix

Ara
2 min

BarcelonaEl Llagostera, que ja sap que finalitzarà la temporada amb 64 punts perquè en la darrera jornada s'hauria d'enfrontar a l'Sporting Maonès, és actualment el tercer classificat al grup tercer de la Segona Divisió B.

El conjunt gironí, però, no sabrà si es classificarà per jugar la promoció fins que el Badalona (62p), l'Huracán València (63p) i l'Hospitalet (61p) juguin el seu partit. D'aquests tres, els únics que depenen d'ells són el conjunt valencià i el Badalona, que si guanyen els seus partits es classificaran com a tercers i quarts classificats.

L'Hospitalet per la seva banda necessita vèncer i que el Badalona i l'Huracán no guanyin els seus partits si vol jugar la promoció. Els del Baix Llobregat jugaran la darrera jornada a casa contra l'Olímpic de Xàtiva, mentre que el Badalona visitarà el sempre complicat camp del Dènia. L'Huracán València, per la seva banda, rebrà el líder, l'Atlètic Balears, que ja sap que és primer.

A Tercera, una plaça per decidir

El grup cinquè de la Tercera Divisió ja coneix tres dels quatre equips que disputaran la promoció d'ascens a la Segona Divisió B. El Prat, l'Espanyol B i la Pobla de Mafumet ja estan classificats i la darrera plaça se la disputaran el Manlleu i el Cornellà en la darrera jornada. El Terrassa, amb la seva derrota a casa contra l'Olot per 1-3 es va quedar sense opcions de disputar la promoció.

El Manlleu, amb 62 punts, necessita sumar un punt al camp del Vic per certificar la quarta plaça del grup. El Cornellà, que necessita els tres punts i que el Manlleu no en sumi cap, rebrà a casa a La Pobla de Mafumet. En cas d'empat a 62 punts, el Cornellà té l''average' a favor i seria quart.

stats