SELECCIÓ CATALANA
Esports Futbol 30/11/2010

La selecció catalana jugarà contra Hondures l'amistós nadalenc

Les dificultats per trobar un rival s'han prolongat per la falta de disponibilitat d'algunes seleccions a causa de les dates nadalenques

Redacció
1 min
La selecció catalana jugarà el seu tradicional partit nadalenc.

Barcelona p { margin-bottom: 0.21cm; } La selecció de Catalunya s'enfrontarà a la d'Hondures el pròxim 28 de desembre, a l'Estadi Olímpic Lluís Companys en el tradicional partit amistós nadalenc, que organitza la Federació Catalana de Futbol (FCF). Segons que ha anunciat aquesta entitat, les dificultats per trobar un rival s'han prolongat a causa de la falta de disponibilitat d'algunes seleccions per les dates nadalenques, i s'han arribat a entaular converses amb més de cinquanta seleccions.

El rival serà la selecció d'Hondures, que va ser rival en la primera fase del passat Mundial de Sud-àfrica de la selecció espanyola, en un grup en el qual també van competir els equips nacionals de Suïssa i Xile. Mitjançant un comunicat, l'FCF ha revelat que va intentar tancar un acord amb la selecció holandesa, però la Federació Holandesa de Futbol (KNVB) no pot organitzar partits fora de les dates FIFA. També es van posar en contacte amb el Brasil i Itàlia, la cotització dels quals està "fora del pressupost", així com amb les seleccions d'Alemanya, Sèrbia, Suïssa i França, amb les quals no es va poder tancar un acord, a causa de la problemàtica de les festes nadalenques. Amb vistes al futur, l'FCF ha adquirit compromisos amb les seleccions de Xile, Holanda, Escòcia i Rússia com a possibles rivals de Catalunya.

stats