Segona Divisió B
Esports Futbol 11/07/2011

Siscu Pujol presenta la documentació per fer-se càrrerc del nou Lleida

Un cop descartada Anabel Junyent, el jutge ha de decidir si compleix els requisits perquè la Federació Espanyola els permeti competir a 2a B com a Lleida Esportiu

Efe
1 min

LleidaEl Grup Ciutat de Lleida, encapçalat per l'empresari Sisco Pujol (i president de l'EFAC Almacelles), ha presentat avui al jutjat mercantil la documentació requerida per fer-se càrrec de la unitat productiva de l'extinta Unió Esportiva Lleida. Pujol, acompanyat de diversos membres del seu equip, ha pagat els 68.000 euros que va oferir en la subhasta pel club i ha presentat un aval de 200.000 euros renovables per tres anys.

El titular del jutjat mercantil de Lleida, Eduardo Enrech, haurà d'estudiar ara si la documentació i l'aval aportats són vàlids i el Grup Ciutat de Lleida pot fer-se càrrec definitivament de la unitat productiva de la UE Lleida, que passaria a anomenar-se Lleida Esportiu. Aprovat aquest pas, el club, després de mesos d'incertesa pel seu futur, podria començar a preparar la temporada que ve, en la qual seguirà jugant, si no hi ha contratemps, en la segona divisió B.

Sisco Pujol s'ha posat en contacte amb els jugadors, l'equip tècnic i el personal del club per transmetre'ls un missatge de tranquil·litat, després que l'entitat, en procés concursal, hagi estat a la vora de la desaparició després de 72 anys d'història.

stats