Federació Catalana de Futbol
Esports Futbol 14/03/2011

Subies, Casals i Llauradó presenten prou avals per convertir-se en candidats oficialment

Subies n'ha portat 507, Llauradó 360 i Jordi Casals 238. Ara la junta electoral els està validant, i aquesta nit confirmarà si n'han portat més dels 124 necessaris

Albert Solé
1 min
Els tres precandidats

BarcelonaEls tres precandidats a la presidència de la Federació Catalana de Futbol (FCF) en breu deixaran de ser-ho per ser proclamats ja com a candidats oficialment. Avui era l'últim dia per recollir avals i portar-los a la Federació aquesta tarda. Andreu Subies és el que n'ha portat més, 507, seguit de Jaume Llauradó (360) i de Jordi Casals, 238. Això vol dir que tret de sorpresa majúscula, i encara que hi hagi avals repetits, els tres precandidats en tindran com a mínim 124 de vàlids, que és el mínim necessari per passar el tall. Normalment tenir més o menys avals no és garantia de res, però sí que és un bon termòmetre per saber les preferències dels clubs, i tal com es preveu, Subies té totes les de guanyar el dia de les eleccions, el 26 de març.

Ara la Junta Electoral està validant aquests avals, i calculen que sobre les 11 de la nit tindran el recompte acabat.

En el moment de l'entrega dels avals, el president de la FCF sortint, Jordi Casals, ha acusat a la precandidatura de Subies d'amenaçar alguns clubs de Tarragona i Lleida, cosa que Subies no ha volgut respondre. A més, Casals ha dit que no descarta un possible pacte amb Jaume Llauradó, mentre que el president del Fòrum Samitier ha fet l'orni respecte aquesta possibilitat.

stats