Publicitat
Publicitat

Federació Catalana de Futbol

Si els tres es converteixen en cadidats, el 26 de març s'enfrontaran a les urnes

Subies, Casals i Llauradó presenten prou avals per convertir-se en candidats oficialment

Subies n'ha portat 507, Llauradó 360 i Jordi Casals 238. Ara la junta electoral els està validant, i aquesta nit confirmarà si n'han portat més dels 124 necessaris

Els tres precandidats a la presidència de la Federació Catalana de Futbol (FCF) en breu deixaran de ser-ho per ser proclamats ja com a candidats oficialment. Avui era l'últim dia per recollir avals i portar-los a la Federació aquesta tarda. Andreu Subies és el que n'ha portat més, 507, seguit de Jaume Llauradó (360) i de Jordi Casals, 238. Això vol dir que tret de sorpresa majúscula, i encara que hi hagi avals repetits, els tres precandidats en tindran com a mínim 124 de vàlids, que és el mínim necessari per passar el tall. Normalment tenir més o menys avals no és garantia de res, però sí que és un bon termòmetre per saber les preferències dels clubs, i tal com es preveu, Subies té totes les de guanyar el dia de les eleccions, el 26 de març.

Ara la Junta Electoral està validant aquests avals, i calculen que sobre les 11 de la nit tindran el recompte acabat.

En el moment de l'entrega dels avals, el president de la FCF sortint, Jordi Casals, ha acusat a la precandidatura de Subies d'amenaçar alguns clubs de Tarragona i Lleida, cosa que Subies no ha volgut respondre. A més, Casals ha dit que no descarta un possible pacte amb Jaume Llauradó, mentre que el president del Fòrum Samitier ha fet l'orni respecte aquesta possibilitat.

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT