Futbol català
Esports Futbol 02/12/2012

Victòria agònica del Reus contra un Binissalem amb dos jugadors menys (1-0)

Jordi Prades ha donat la victòria als del Baix Camp amb un gol al descompte. El Prat ha golejat el Mallorca B (4-0) i el Nàstic respira després de superar el Constància a domicili (0-1)

M. Molina
3 min
El Reus ha guanyat in extremis al Binissalem

BarcelonaAquest diumenge es completa la 17a jornada de Lliga al grup 3 de la Segona Divisió B, on destaca el triomf del Reus contra el Binissalem, que ha jugat els últims minuts del partit amb dos jugadors menys, i que s'ha resolt al descompte amb un solitari gol de Jordi Prades.

Reus Deportiu 1 – Binissalem 0

Els del Baix Camp han aconseguit la victòria de forma agònica al descompte. El Reus Deportiu ha dominat el partit i ha tingut les millors ocasions contra un Binissalem que s'ha tancat al darrera. Semblava que el partit acabaria amb empat, però als minuts 79 i 81 els visitants s'han quedat amb nou jugadors. La segona expulsió, la més polèmica, ja que l'àrbitre ha ensenyat la segona targeta groga a un futbolista visitant per perdre temps. Al final, la insistència local ha tingut el seu premi i en el descompte, Jordi Prades ha anotat l'únic gol del partit.

Prat 4 – Mallorca B 0

El conjunt del Baix Llobregat no ha donat cap opció a un rival que està en zona de descens. El partit s'ha posat de cara per al Prat a la mitja hora de joc, amb un gol de Kante. Amb aquest resultat s'ha arribat al descans, tot i que els locals han enviat un xut al pal. A la respresa, Fran Bea ha picat un córner i un defensa ha desviat la pilota marcant en pròpia porteria (55'). A partir d'aquí el Prat ha jugat a plaer i Kante ha pogut fer el seu segon gol del dia (78'). I a l'últim minut del partit, Ignacion ha culminat un contraatac per fer pujar el 4 a 0 definitiu.

Constància 0 – Nàstic 1

Un solitari gol de Quintana al minut 58 ha servit perquè els tarragonins s'enduguessin els tres punts de la visita al camp del Constància. El Nàstic, a més, ha agafat una mica d'oxigen a la part baixa de la classificació, distanciant-se de la zona de descens. Això sí, ha estat un triomf amb polèmica, ja que el gol de Quintana ha estat en possible fora de joc. Tot i això, els visitants han estat més incisius en les accions d'atac, i més durs en defensa.

Sant Andreu 0 - L'Hospitalet 0

Empat sense gols al Narcís Sala en un partit entre dos rivals de la zona alta de la classificació. Tot i que el resultat és una mica amarg pel Sant Andreu, que queda lleugerament despenjat de la zona de 'play off'. En canvi, l'Hospitalet es manté a només un punt de jugar la promoció per pujar de categoria. Va ser un partit –disputat el dissabte– amb ocasions per part de tots dos equips però sense fortuna als últims metres.

Llagostera 0 - Badalona 2

Tercera victòria consecutiva del Badalona a costa d'un Llagostera a qui li han pesat les cames després del partit de Copa del Rei contra el València. El conjunt badaloní s'ha imposat amb contundència, i fins i tot ha fet mèrits per ampliar el resultat. Tot i això, el primer gol visitant no ha arribat fins al minut 56, obra de Robert. Ell mateix també ha marcat el segon, al minut 81, deixant el partit vist per a sentència.

Olímpic 2 - Espanyol B 0

El filial blanc-i-blau ha lluitat fins l'últim minut per endur-se almenys un punt de la visita a Xàtiva, però ha acabat caient per dos gols a l'últim sospir. Al minut 87, Néstor obria el marcador. I ja en el descompte, els locals s'asseguraven la victòria quan Rifaterra transformava un llançament de penal. El triomf fa que l'Olímpic sigui el líder en solitari –per l'empat del Llevant B– mentre l'Espanyol B es manté a la zona mitja.

(al Grup 2) Terol 1 - Lleida Esportiu 1

L'equip de la Terra Ferma ha sumat el cinquè empat consecutiu, en aquesta ocasió al camp del Terol. Tot i això, el Lleida Esportiu es manté entre els quatre primers classificats, una posició que els donaria dret a jugar el 'play-off' d'ascens. Els locals s'han avançat a la mitja hora de joc amb una diana de Cristian, però els visitants han pogut igualar el marcador al primer minut de la represa, gràcies a un gol d'Asier. Un marcador que ja no es mouria tot i que els lleidatans han jugat durant 22 minuts amb inferioritat per l'expulsió del defensa Biel Medina.

stats