Futbol Català
Esports Futbol 05/05/2011

El Prat no renova el contracte a Miguel López. Agustín Vacas serà el nou tècnic del primer equip

L'actual entrenador potablava marxarà després de no haver classificat l'equip pel play-off. Vacas, responsable del juvenil A, dóna el salt a Tercera

àngel Garreta
1 min
Vacas té tots els números d'entrenar el primer equip del Prat

El Prat de LlobregatDesprés de l'èxit viscut per l'AE Prat la passada temporada, classificant-se per primera vegada per disputar la fase de promoció d'ascens a Segona B, el conjunt potablava havia confeccionat enguany una plantilla que, per noms i pressupost, estava destinada a repetir l'objectiu. Finalment, però, la fita no serà possible i la directiva presidida per Luís Quiñonero ha decidit no renovar el contracte del tècnic Miguel López, qui havia arribat aquest estiu procedent del Manlleu per repetir la gesta del seu predecessor, Manolo Márquez.

Confirmada pel club la seva marxa "de mutu acord amb l'entrenador", segons Quiñonero, el propi president ha confiat el relleu a un home de la casa. Agustín Vacas, actual entrenador del juvenil de Lliga Nacional i exjugador del club, compagina la seva tasca amb la de coordinador del futbol de base i la secretari tècnic de la primera plantilla. Amb l'arribada a la banqueta de Tercera Divisió, Vacas deixarà la secretaria.

La decisió del club, ràpida i gairebé immediata, comportarà canvis en els equips de base. Donat que Vacas deixarà de ser l'entrenador del juvenil A, el club ja ha comunicat a Josep Tort, actual tècnic del juvenil B, que dirigirà l'equip de Lliga Nacional la propera temporada.

stats