Futbol Català
Esports Futbol 23/02/2011

El Lleida viu pendent d'un conveni amb els creditors per poder pagar als jugadors de l'any passat

La presidenta del club, Anabel Junyent, es va reunir amb els afectats i els va prometre els diners pendents a la vegada que va assegurar la viabilitat del club

Redacció
1 min
Annabel Junyent, presidenta del Lleida

LleidaEl deute que el Lleida té amb els futbolistes renovats de la temporada anterior es pagarà quan l'entitat signi un conveni amb els creditors. Així ho va assegurar la presidenta Anabel Junyent en una reunió celebrada ahir amb el grup de jugadors afectats per aquesta situació i que es van mostrar preocupats per la situació econòmica de l'entitat i farts de rebre promeses enlloc de fets. Els membres de la plantilla es van mostrar desconfiats per la viabilitat de l'entitat.

El grup de futbolistes afectats, acompanyats dels capitans i on també hi era el tècnic de l'equip, Emili Vicente, va demanar a Junyent una reunió urgent amb l'anterior propietari del Lleida, Tatxo Benet. Els jugadors van posar com a límit aquesta mateixa setmana abans de prendre mesures dràstiques. El deute pendent de jugadors i cos tècnic és de cinc mensualitats de la temporada 2009-2010, que pugen a uns 400.000€ en total.

stats