Futbol Català

La notícia arriba en el millor moment esportiu de l'equip

El Lleida ingressa més de dos milions d'euros i podrà pagar el deute als seus jugadors

Els administradors concursals del club han guanyat una demanda interposada contra el Banco Popular per un crèdit concedit l'any 2005

El jutjat mercantil de Lleida ha sentenciat a favor de la Unió Esportiva el cobrament de dos milions i mig d'euros, donant així la raó a la demanda que els administradors concursals del club havien interposat al Banco Popular, entitat amb què la UE Lleida, mitjançant la seva fundació, tenia demanat un crèdit per a una ampliació de capital realitzada el 2005. Fa un parell d'anys, el banc va cancel·lar unilateralment el crèdit, atesa la situació de la SAE del club, i ara els jutjats han donat la raó als administradors de l'entitat blava.

Annabel Junyent, presidenta del club, ha assegurat que els diners entrants serviran per retallar deute del club i per abonar les nòmines pendents dels jugadors de la primera plantilla corresponents a aquesta temporada. Malgrat això, les cinc nòmines de la temporada anterior, que encara es deuen als jugadors que van renovar a l'estiu, no es contempla que es paguin amb aquesta injecció de diners.