Futbol Català
Esports Futbol 04/01/2011

El Lleida ingressa més de dos milions d'euros i podrà pagar el deute als seus jugadors

Els administradors concursals del club han guanyat una demanda interposada contra el Banco Popular per un crèdit concedit l'any 2005

Redacció
1 min
Annabel Junyent, presidenta del Lleida

LleidaEl jutjat mercantil de Lleida ha sentenciat a favor de la Unió Esportiva el cobrament de dos milions i mig d'euros, donant així la raó a la demanda que els administradors concursals del club havien interposat al Banco Popular, entitat amb què la UE Lleida, mitjançant la seva fundació, tenia demanat un crèdit per a una ampliació de capital realitzada el 2005. Fa un parell d'anys, el banc va cancel·lar unilateralment el crèdit, atesa la situació de la SAE del club, i ara els jutjats han donat la raó als administradors de l'entitat blava.

Annabel Junyent, presidenta del club, ha assegurat que els diners entrants serviran per retallar deute del club i per abonar les nòmines pendents dels jugadors de la primera plantilla corresponents a aquesta temporada. Malgrat això, les cinc nòmines de la temporada anterior, que encara es deuen als jugadors que van renovar a l'estiu, no es contempla que es paguin amb aquesta injecció de diners.

stats