Futbol Català
Esports Futbol 02/05/2011

Definits els aspirants a l'ascens i la permanència

El grup tercer de Segona B ha començat a concretar els equips que lluitaran pels respectius objectius tant a la zona alta com a la baixa de la categoria

Redacció
2 min

BarcelonaDues setmanes més de competició i la divisió de bronze del futbol estatal haurà finalitzat una nova temporada amb quatre equips catalans que lluitaran per assolir la plata i un equip entre els cinc darrers que encara tindrà una possibilitat més per no caure a Tercera Divisió. D'aquests cinc en total, quatre es troben encara amb la calculadora a la mà.

Per dalt, el Sabadell és matemàticament campió i disputarà la promoció d'ascens amb un comodí entre les seves cartes. El cap de setmana del 22 de maig l'equip arlequinat afrontarà el partit d'anada d'una eliminatòria que podria ser la darrera. Si l'equip de Lluís Carreras elimina un altre campió de grup, serà de Segona A. En cas de derrota, el comodí permetrà incorporar-se a les rondes posteriors amb els equips classificats del segon al quart lloc de les diferents lligues per seguir lluitant per l'objectiu.

El Badalona, segon a la taula empatat amb tercer, quart i cinquè, defensa amb l'average la seva actual posició. El Lleida, cinquè amb els mateixos punts, lluita pel mateix objectiu i somia resoldre els seus problemes econòmics tornant al futbol professional. Enganxat a aquest somni es troba L'Hospitalet, sisè a tres punts de la segona plaça i que espera sumar dues victòries i aprofitar-se d'alguna carambola per signar una temporada que, després d'un inici irregular, seria senzillament històrica pels riberencs.

A la part baixa, la Gramenet ha decidit protagonitzar l'única agonia positiva del club colomenc aquesta temporada. El mal estat econòmic de l'entitat i la seva confusa gestió semblaven abocar el club blau, juntament amb els resultats esportius, a la Tercera Divisió. No obstant això, els jugadors dirigits per Ramon Moya, amb la seva victòria per 2-1 davant el Castelló, s'han agafat al darrer tren de la permanència, situant-se a dos punts del Benidorm, el rival que cal caçar ara mateix per tenir opció de jugar la promoció de permanència a eliminatòria única.

stats