Futbol Català
Esports Futbol 29/05/2011

Un gol de Vázquez provoca el deliri a Badalona

Els escapulats passen ronda al 'play-off' superant el Leganés (1-0) amb una diana de cap 'in extremis' transformada al minut 85 de partit

Cristian Garcia
Invasió de camp per celebrar la classificació del Badalona

BadalonaCom manen les grans ocasions en el món del futbol, més encara en el territorial, el Badalona ha acabat capgirant l'eliminatòria contra el Leganés evocant la 'màgia' que certes vegades tenen els minuts finals dels partits. Després d'un encontre sense gaire història futbolística, tens i on els visitants han jugat amb el marcador a favor (avantatge que donava el 2-1 de l'anada), una jugada d'estratègia ha servit per veure a la segona ronda del play-off al conjunt escapulat.

La primera part ha tingut tan poc futbol com excés de tensió. Amb Marc Sellarès d'inici en lloc de Miguel Ángel, el Badalona s'ha mostrat més ambicios que a Butarque, tot i que amb prou feines ha creat perill. Un cop de cap desviat de Santi Villa als 16 de joc ha estat el balanç d'un conjunt local que ha demanat penal per mans dins l'area madrilenya (21'). El Leganés ha mostrat menys, i no ha xutat entre els tres pals en tot el partit. Joc subterrani per donar i per vendre.

A la represa, els visitants haurien pogut obrir la llauna amb una canonada de Jonay, que s'ha perdut llepant el pal (53'). El partit només podia decidir-se a pilota aturada, i així ha estat. Al 85, Vázquez ha rematat de cap una falta lateral i ha provocat el deliri al Camp del Centenari. Sense reacció, el 'Lega' es quedava fora i permetia als catalans seguir somiant amb la 'Liga Adelante'.

Badalona 1 - Leganés 0

Badalona: Valle, Ferrón, Óscar Ramirez, Robles, Vázquez, Xavi Muñoz, Ruben Casado (Miguel Ángel, 78'), Santi Villa (Marc Mas, 72'), Dani Guerrero (Víctor, 57'), Marc Sellarès i David Prats.

Leganés: Ruben Falcón, Jonay, Mario, Azcarate, Pedro Hernández, Chupe, Bayón, Zazo (Povedano, 83'), Tonino (Ortega, 74'), Ferran Tacón (Nakor, 60') i Arrubarrena.

Àrbitre: Francisco Javier Mateo Valero (València)

Targetes: Grogues a Ferrón i Valle (Badalona) i a Zazo i Chupe (Leganés)

Gol: 1-0 (Vázquez, 85')