Esports Futbol 24/01/2011

El Badalona ja és líder

Victòria contundent a casa contra la Gramenet (4-1)

El Badalona viu el seu moment més dolç

BadalonaJornada rodona pel Badalona de Manolo Márquez. Al Camp del Centenari, nou triomf local per un contundent 4-1 davant la Gramenet. El conjunt escapulat es va endur el derbi del Besòs d'una forma clara i va aprofitar que l'Oriola es va deixar els punts al camp d'un resorgit Alzira per situar-se líder en solitari de la lliga.

Un fort ritme de joc dels locals a l'inici de cada part va ser la clau per derrotar al conjunt colomenc. Vázquez va obrir la llauna ben d'hora però als 28 minuts de joc Alfonso va tornar les taules al marcador. La Gramenet va presentar seriosa resistència al primer temps i va arribar al descans oferint bones sensacions a domicili. Malgrat tot, els matiners gols de Víctor (47') i el nou davanter escapulat Mas (49') només donar inici la represa, van deixar clar que el Badalona no vol sorpreses al seu estadi, on es mostra intractable. La festa local la va arrodonir Robles al darrer minut d'encontre.