Futbol Català
Esports Futbol 06/06/2011

Manolo Márquez està convençut de la força del Camp del Centenari per capgirar la semifinal

El tècnic escapulat confia en el seu equip amb el factor local a la tornada

Redacció
1 min
Manolo Márquez està fent història en la seva primera temporada

BadalonaEl gol del Mirandés dins el primer dels minuts d'afegit del partit va deixar glaçats els jugadors del Badalona. L'equip escapulat empatava fins llavors sense gols en un partit futbolísticament fred i sense gaires accions de risc. Amb el provisional empat, el conjunt català hauria afrontat la tornada a casa amb un bon resultat. Malgrat el cop final, el tècnic badaloní, Manolo Márquez, confia i molt en el partit de tornada per capgirar la situació.

"És evident que el 0-0 era molt més bon resultat, però encara queda el partit de tornada. Al Camp del Centenari a ells se'ls pot fer el partit molt llarg i, de fet, jo estic convençut que passarà el Badalona. El Mirandés ha controlat bé el partit. A nosaltres ens ha faltat continuïtat i desequilibri per la banda", ha admès l'entrenador escapulat.

També es mostra confiat el davanter David Prats, que va declarar que la derrota "va ser una llàstima, perquè havíem fet un partit pràctic i seriós. El gol del Mirandés va arribar just quan ho teníem tot controlat". No obstant, el golejador badaloní afirma que "la plantilla espera no fallar al Centenari. Lluitarem per donar-li la volta al marcador".

stats