Futbol Català
Esports Futbol 11/06/2011

El Badalona desperta del somni

El conjunt escapulat cau eliminat de la promoció d'ascens al partit de tornada de les semifinals davant el Mirandés. L'equip català necessitava un gol per forçar la pròrroga però el partit ha finalitzat amb taules (0-0)

Cristian Garcia
Laments escapulats sobre la gespa

BadalonaL'heroi de la primera ronda de promoció, l'escapulat Vázquez, no ha pogut repetir fortuna en favor del seu equip. A deu minuts del final, com en la ronda de play-off davant el Leganés, el jugador del Badalona ha enviat a porta un remat de cap, però aquesta vegada el travesser ha impedit la diana local. Amb el partit finalitzat amb empat, tot i les ocasions dels dos equips, ha estat el Mirandés qui finalment ha aconseguit el bitllet per la ronda final de la lluita per l'ascens a la divisió de plata.

La primera ocasió del partit ha arribat al minut onze, amb un xut del visitant Aritz Mujika que Valle ha aconseguit aturar en dos temps. Ha donat bona resposta posterior el Badalona en un xut de falta d'Óscar Ramírez, que ha marxat fregant el travesser després de topar amb un defensa. Molt més clara ha resultat l'opció de l'escapulat Ruben Casado als 22 minuts. La seva vaselina, però, s'ha perdut llepant el pal dret de la porteria, un cop superat el porter Wilfred. L'equip visitant ha tornat a respondre amb una acció de Pablo, que ha finalitzat amb un xut creuat. Instants abans del descans, els locals han tornat a inquietar Wilfred amb un xut sec des de la frontal, obra de Sellarés, que el porter visitant ha tret amb els punys.

A la represa, el Mirandés s'ha tancat i el Badalona, per necessitat, ha anat creant perill, sobretot en botes de Víctor, l'home més perillós dels locals. La citada rematada de cap de Vázquez al travesser ha despertat els de Manolo Márquez al tram final de partit, on han fet mèrits per marcar. A tres minuts pel final del temps reglamentari, Óscar Ramírez ha penjat una falta i Vázquez, novament de cap, ha rematat massa creuat. La darrera clara pels locals ha estat a botes de Sellarés, però el porter Wilfred s'ha mostrat ràpid amb els punys. També decisiu amb les mans ha resultat David Valle, refusant un xut a boca de canó del visitant Pablo, dins el segon minut d'afegit, que podria haver suposat el gol visitant.