Futbol Català
Esports Futbol 14/12/2010

El Castelldefels, barallat amb el gol

És l'equip menys golejat, però també dels menys golejadors

àngel Garreta
1 min
Boris Garrós, referent en atac de l'equip groc

CastelldefelsAquesta temporada el Castelldefels està superant dos registres històrics, un de bo i un de dolent. En l'aspecte positiu, l'equip groc és el menys golejat de tota la Tercera Divisió amb tretze gols. Aquest factor, però, no el fa estar situat a dalt de tot, sinó a la posició número dotze. El motiu és l'aspecte negatiu: només catorze dianes a favor, xifres que només empitjoren els equips en zona de descens.

L'equip d'Els Canyars porta cinc empats consecutius en lliga, els tres darrers sense gols. De fet, aquests darrers empats se sumen a altres tres igualades a zero de l'inici del campionat, sumant un total de sis partits dels divuit disputats on el Castelldefels ha dibuixat el "0-0" a l'electrònic dels camps. Segur al darrere però poc efectiu al davant.

Antonio Escudero, tècnic del Castelldefels, considera que "estem de pega. En el darrer mes i mig no estem tenint massa sort en cap aspecte i tot això es reflecteix també en els resultats. Hem de recuperar jugadors 'clau' per a intentar donar la nostra millor versió, sobretot en atac, ja que crec que aquest equip pot donar molt més". En la punta d'atac, Boris Garrós és la referència de l'equip. A nivell particular, el jugador està realitzant, això sí, grans números. Boris porta marcats set dels catorze gols de l'equip.

stats